Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 27 noiembrie 2017. Trei zodii fac o schimbare radicală

Citește sfatul zilei de 27 noiembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 27 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Trebuie să îți vezi de lungul nasului puțin. Ai nevoie de o persoană care să te tragă de mânecuță, de cineva care să îți spună și unde greșești, nu doar unde ai dreptate. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR – Șansele de reușită cresc astăzi mai mult ca oricând. Începi săptămâna în forță și asta e tot ce trebuie să conteze pentru tine. Bucură-te de noile oportunități care ți se arată în cale. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI – Pune banii câștigați azi deoparte pentru că vei avea mare nevoie de ei. Nu știi niciodată când apar surprize și mai ales de unde vin ele. Numărul norocos al zilei: 1.

RAC – Gândește-te mai mult la tine și lasă mărinimia deoparte măcar pentru câteva clipe. Ești o persoană extrem de sufletistă, însă e nevoie să faci ceva și pentru tine. Toți oamenii sunt importanți, dar la tine când te mai gândești? Numărul norocos al zilei: 2.

LEU – Trebuie să iei o decizie crucială azi. Ești pus pe fapte mari, pe schimbări importante. Trebuie să te gândești că în funcție de ceea ce hotărăști azi se pot schimba multe lucruri pe plan profesional, dar și pe plan personal. Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscopul țigănesc pentru final de an. Ce soartă vor avea zodiile

FECIOARĂ – Între tine și restul lumii s-a făcut o prăpastie. Te simți tot mai singur și nu înțelegi dacă e din vina ta sau dacă e din vina altora. Ai nevoie de o pauză de socializare, în care să gândești la rece totul. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ – Pregătește-te pentru un început de săptămână extrem de interesant. Primești niște oferte importante de la niște oameni cu rang înalt. Numărul norocos al zilei: 3.

SCORPION – Te lovești de situații prin care ai mai trecut și nu știi cum să le gestionezi. Ai parte de provocări uriașe, de momente care pot descifra toate dilemele tale personale. Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR – Nu căuta fericirea peste mări și țări. Ea este chiar lângă tine. Trebuie doar să o vezi, să o apreciezi, să realizezi că lucrurile frumoase chiar ți se întâmplă și ție. Numărul norocos al zilei: 16.

CAPRICORN – Pentru tine cel mai important lucru în momentul de față trebuie să fie stabilizarea ta financiară. Banii sunt tot ce contează pentru tine. Numărul norocos al zilei: 22.

VĂRSĂTOR – Nu le cânta în strună celor care nu ți-au arătat nicio dovadă de prietenie până acum. Nu ai de ce să te împrietenești cu toată lumea. Unii oameni chiar nu merită dovezile tale de bunătate și nici respectul tău. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI – Pleacă din mediile în care te simți dat la o parte. Nu te mai consuma pentru chestiuni care nu îți aduc niciun avantaj, de niciun fel. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top