Connect with us

Revistateo.ro

Cura cu apa de piramida

Stiri

Cura cu apa de piramida

Despre efectul de piramida, cu siguranta ai auzit multe. Pe scurt, orice figura geometrica bi sau tridimensionala, intr-un plan sau un spatiu, modifica campurile existente in apropierea lor conferind energii noi, care pot fi pozitive sau negative in functie de loc si intentie.

Atunci cand vorbim despre energizarea apei si ”updatarea” lichidului din care suntem facuti in proportie de peste 60%, putem sa observam cum isi modifica proprietatile alcatuind o piramida mica, precum in imagine, care poate fi folosita si pentru conservarea alimentelor. Primele piramide au fost construite acum 4.000 de ani de vechii egipteni, iar scopul acestora era unul agricol, efectul de piramida ajutand roadele agricultorilor.

CITESTE SIPIRAMIDA ALIMENTARA PENTRU HRANIREA COPILULUI TAU

Majoritatea proceselor naturale care se desfasoara in organismele vii se intensifica si se armonizeaza atunci cand acestea sunt introduse in campul de forta al unei piramide construite dupa proportiile celebrului monument al faraonului Keops din Egipt. Cel mai puternic efect se obtine atunci cand organismele sunt plasate la o treime de baza piramidei si la doua treimi de varful ei.

Avand in vedere aceste explicatii despre efectul de piramida, exista si o cura cu apa de piramida. Apa de piramida poate fi folosita in ceaiuri sau ca aliment in timp ce tineti o dieta: sporeste efectul terapeutic. Apa de piramida nu se va fierbe niciodata, deoarece isi pierde proprietatile vindecatoare! Durata acestei cure nu poate depasi 14 zile sau 3 luni consecutive cu doua saptamani pauze intre ele. Veti vedea cum rezultatele se vor vedea in primele zile: metabolismul incepe sa se puna pe picioare, apare pofta de mancare si dispare pofta pentru excese si mancare nesanatoasa.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top