Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul sirenelor

Stiri

Horoscopul sirenelor

Horoscopul sirenelor. Afla ce zodie esti in mitologia sirenelor.

Marii exploratori ai vremurilor trecute cunosteau marea ca si propriile lor palme. Iar pe mare, legenda spune ca s-au intalnit cu sirenele ce ii protejeau de diferite pericole ce le stateau in cale.
ACCIONA – BERBEC
Numele acestei sirene este de origine galica si este una dintre cele mai mari exploratoare din istorie. Acciona transmite curajul, determinarea, o predispozitie fizica si energica tot timpul si mai ales, independenta.

BELISAMA – TAUR
Este zeita tuturor apelor (rauri, mari, lacuri) si este denumite ”cea inteleapta”. Rabdarea ei nu are seaman si tenacitatea cu care razbeste in viata sunt intotdeauna un model pentru oricine.

CITESTE SIZODIACUL ABORIGENILOR DIN AUSTRALIA

BOANN – GEMENI
Este zeita raului Boyne. Aceasta cucerea orice barbat prin frumusetea ei orbitoare. Retine usor date, nume si cifre, are o capacitate intelectuala deosebita dar si o sensibilitate specifica.

DYLAN EIL TON – RAC
Este un zeu care poate fi invins extrem de greu. Cu toate ca pare fioros si de necombatut, uneori chiar dur pentru a apara valorile in care crede, racul din zodiacul sirenelor plange atunci cand nu-l vede nimeni.

GRANNUS – LEU
Este sirenul apelor termale, vindecatoare, fiind cunoscut pentru puterile sale de a schimba lucrurile in bine. Este creativ, generos cu ceilalti si destul de prietenos.

LIR – FECIOARA
Lirul este sirenul cel mai frumos despre care au scris vechii irlandezi. Unul dintre cei mai populari sireni din vremurile de mult apuse, lirul era un zeu extrem de meticulos si critic in multe lucruri care nu ii conveneau.

LLYR – BALANTA
Familist convins, acest zeu adora copii si facea cate unul cu aproape fiecare femeie pe care o intalnea. Este caracterizat prin diplomatie, gestionand cu usurinta problemele de moment.

MANNANNAN MAC LIR – SCORPION
Este fiul lui Lir (Fecioara), cunoscut si respectat pe toate marile si oceanele. El ocroteste marile de toate pericolele, si, la fel ca tatal sau, curajul este caracteristica care domina.

NODENS – SAGETATOR
Nodens ii surprindea pe ceilalti zei si sirene cu viziunea sa unica despre lume, oferind adesea explicatii la care nu se gandea nimeni.

SINANN – CAPRICORN
Este zeul raului Shannon, cel mai lung din Irlanda. Este un foarte bun organizator si stie tot timpul ce are de facut, chiar daca apar situatii neprevazute.

SEQUANA – VARSATOR
Este zeita raului Seine, reprezentata adesea de catre o statuie de bronz cu o diadema pe cap. Din nefericire, Sequana traia mai mult pentru ceilalti, zeii si sirenele utilizand-o doar cand aveau nevoie sa profite de capacitatea ei intelectuala.

IKATERE – PESTI
Este zeul pestilor si a tuturor creaturilor din oceane si mari. Este fiul lui Punga, nepotul lui Tangaroa. Lupta mereu pentru dreptate si protectia celor dragi. Il caracterizeaza sensibilitatea, altruismul si capacitatile extransenzoriale unice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top