Connect with us

Revistateo.ro

Simona Gheorghe a scris un mesaj neașteptat pe pagina sa de socializare.

Star

Simona Gherghe, despre moartea actriței Stela Popescu: „Dacă intervenea cineva atunci, putea fi salvată”

Moartea Stelei Popescu a întristat o țară întreagă. Marea actriță a fost găsită fără suflare în locuința sa de fiica sa adoptivă. Însă, actrița a dat semne cu două zile în urmă că ceva se petrece și nu se simte bine.

Simona Gherghe, mesaj despre moartea Stelei Popescu

„Am urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Au difuzat-o colegii mei, ieri dupa-amiaza. Imaginile sunt, intr-adevar, socante. Discurs incoerent, iritabilitate, la un moment dat, a scapat trofeul din mana.

M-am uitat nedumerita la mama, care era langa mine si a am intrebat-o ce poate fi asta. Psihilog de profesie, mama imi spune ca probabil tocmai facuse un spasm cerebral si ca, daca intervenea cineva atunci, putea fi salvata. Dar cine sa intervina? Sa fim cinstiti.

Primul soț al Stelei Popescu, după moartea artistei: „Sâmbătă trebuia să mâncăm”

Oare ar fi reusit careva, fara studii medicale, sa-si dea seama ca doamna Stela Popescu e in pericol si sa indrazneasca sa cheme o salvare? Poate ca au fost in sala oameni care s-au gandit ca marea actrita are o problema, dar poate ca s-au temut sa nu o jigneasca. Poate au pus-o pe seama oboselii sau a nervozitatii. Asa ca, cinstit, voi ati fi sunat la 112?”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de socializare.

Articol pe aceeași temă: Alexandru Arșinel, dezvăluiri în premieră. Când a murit de fapt Stela Popescu

Stela Popescu a murit și a îndurerat o țară întreagă. Una dintre cele mai iubite actrițe a fost găsită fără viață în propria sa locuință de fiica sa adoptivă.

Alexandru Arșinel a fost anunțat prin telefon și a mers imediat la casa actriței. Transfigurat de durere, actorul abia a reușit să vorbească.

Alexandru Arșinel: ”Ea a murit de ieri”
Iubita actriță a fost găsită astăzi fără suflare de fiica sa adoptivă. Medicii de la SMURD au declarat la prima vedere că actrița a murit de mai multe ore.

Alexandru Arșinel a declarat că nu i-a mai răspuns de ieri la telefon și el crede că ieri a și murit.

”Niciodată nu s-a plâns de ceva. Alaltăieri am intrebat-o ce facem în Spania. Azi-dimineața am sunat-o să îi spun că avem o propunere de spectacol la Chișinau și n-a răspuns. Ea de ieri a murit.”, a declarat Alexandru Arșinel.

Articol pe aceeași temă: Stela Popescu a murit și nu a apucat să-și împlinească MAREA DORINȚĂ

Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie 2017. Peste o lună marea actriță ar fi împlinit 82 de ani. Teatrul românesc este în doliu. Fără marea actriță, scena este mai tristă. Stela Popescu a fost găsită fără suflare în locuința sa din București de fiica sa adoptivă, relatează România Tv.

Stela Popescu nu a mai apucat să-ți împlinească marea dorință

Stela Popescu nu a mai apucat să îşi vadă visul împlinit: spectacolul extraordinar pe care îl pregătea alături de Arşinel, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de „cuplu”.

„Aplauze, aplauze” era pe ultima sută de metri, spectacolul fiind programat pentru 8 decembrie, la ora 19.00, la Teatrul de Revistă „Constantin Tãnase” Bucureşti.

Stela Popescu mărturisea, recent, că abia aştepta acest spectacol, ce marca împlinirea a patru decenii de colaborare cu Alexandru Arşinel.

Alexandru este în stare de șoc. Partenerul său de scenă a ajuns la locuința actriței și printre lacrimi a apucat să spună doar atât:

„Am avut un spectacol zilele astea. Este o mare dramă pentru toți cei care au iubit-o, dar pentru mine vă dați seama.”, a declarat Alexandru Arșinel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top