Connect with us

Revistateo.ro

Star

În urmă cu două săptămâni, Carmen Harra a spus asta despre Stela Popescu. Cum e posibil să prevadă cineva moartea?

Carmen Harra a declarat pentru un site monden acum două săptămâni că o mare actriță va părăsi scena la finalul lunii noiembrie și că va fi vorba despre o persoană la care nu se așteaptă nimeni.

Clarvăzătoarea româncă din America a mărturisit pentru Wowbiz.ro exact acum două săptămâni că va muri o actriță iubită de toți, fără să îi dea numele.

„Anul 2017 a fost unul negru, cu foarte multe decese si boli crunte! Insa, sa nu credeti ca s-a terminat si putem respira linistiti! Nu, la finele lunii noiembrie, va fi inca o nenorocire! O mare actrita va parasi scena vietii!

CITESTE SI: De ce nu a fost acoperit sicriul care a adus-o pe Stela Popescu la Teatrul Constantin Tănase

Simona Gherghe, despre moartea actriței Stela Popescu: „Dacă intervenea cineva atunci, putea fi salvată”

Stela Popescu și-a pierdut marea iubire în urmă cu 19 ani. De ce nu a avut niciodată copii

Nu da semne ca ar avea probleme de sanatate in acest moment, dar va deceda rapid si surprinzator pentru toata lumea!

Va fi o mare tristete in Romania, fiindca era o fire vesela si cu un tonus incredibil! Asa vad eu lucrurile si sper ca, de data aceasta, sa nu am dreptate”, a dezvăluit atunci Harra.

Cristi Brancu a mărturisit ce i-a spus Stela Popescu Andreei Marin înainte să moară

Jurnalistul Cristi Brancu a dezvăluit care au fost ultimele clipe petrecute de Stela Popescu cu Andreea Marin, ce au discutat ele și mai ales cum se simțea actrița.

Cristi Brancu i-a dat un telefon Andreei, care era prezentă la gala unde Stela dădea semne că nu se simte bine.

„Am vorbit cu Andreea Marin, ea a stat cu Stela Popescu la masă toată noaptea şi mi-a spus că la masă a fost aceeaşi Stela pe care o ştim. S-au pozat, Stela i-a spus să-i dea numărul de telefon. Era Stela pe care o ştim.

A vorbit cu Monica Anghel şi voiau să facă împreună un proiect. Andreea Marin a spus că a vorbit cu Stela ca între fete, ca altădată. S-a urcat Stela Popescu pe scenă, Andreea Marin nu o înţelegea şi Monica Anghel i-a spus că e nemulţumită că nu i-a ajuns maşina la timp.

Ele au văzut acest comportament şi s-au gândit că este un om la care, poate, vârsta produce o sincopă, dar nu s-au gândit la altceva”, a mărturisit Cristi Brancu la Antena Stars.

Totodată, în ultimele ore s-a aflat că Stela Popescu a decedat în hainele în care era prezentă la acel eveniment, semn că a murit la scurt timp după ce a ajuns acasă.

Medicul Monica Pop a spus adevărul despre moartea Stelei Popescu

„Am văzut-o la filmări la telenovela Aniela, mi-aduc aminte că a ieșit cu bigudiurile pe cap și era foarte sociabilă. la 80 de ani, la spectacolul dedicat ei, în primele rânduri stătea și Cristina Stamate.

Nu-mi venea să cred că are 80 de ani. Avea niște piciorae. dacă nu știai ce vârstă are, ai fi crezut că are 30 de ani. Era pe tocuri, a cântat și a dansat inimaginanbil. Nu îmi vine să cred că nu mai e

Îmi pare rău că am ajuns să discutăm despre ce s-a întâmplat la gala aceea. Fiecare om în sitația asta are niște emoții, care au amplificat starea de fond. orice fel de emoție e periculoasă. Mi s-a părut că are un ușor edem al feței, probabil a reținut lichid.

A fost foarte clar instalarea unui accident vascular, anturaul dânsei ar fi trebuit să solicite o ambulanță. Cred că avea șanse, asta e dureros.

Când știi că exista o șansă și nu foarte mică, o să rămână foarte greu acest lucru în sufletul fanilor ei. dacă un medic crede asta, dacă se făcea ceva atunci poate că avea o șansă. Cred că șansa exista.

Ar fi trebuit pusă imediat pe tratament. Același lucru a pățit doamna Olga Tudorache pe scenă. Am intervenit imediat și a mai trăit 4 sau cinci ani.

Un accident cerebral modifică starea de spirit, comportamentul de moment. A fost la spectacol cu două săptămâni înainte și era cu totul altcineva și a avut un altfel de comportament”, a declarat Monica Pop pentru ziarul Libertatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top