Connect with us

Revistateo.ro

Orasul femeilor chiar exista! Unde se afla acesta si care sunt regulile

Stiri

Orasul femeilor chiar exista! Unde se afla acesta si care sunt regulile

Orasul femeilor. 600 de femei traiesc singure intr-un oras brazilian, din sud-estul tarii, numit Noiva do Cordeiro.

Orasul femeilor este format din locuitoare foarte tinere care ii cheama pe burlaci sa isi gaseasca o sotie.

In orasul femeilor, majoritatea locuitoarelor au intre 20 si 35 de ani. Pretendentii la inimile doamnelor trebuie sa se supuna legilor locuitoarelor, iar orice pas gresit poate insemna expulzarea din orasel. Unele dintre femei sunt casatorite insa sotii si copiii lor, cei care au depasit deja 18 ani, lucreaza in afara orasului si se intorc acasa doar in weekenduri.

„Sunt multe lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii. Orasul nostru este mai frumos, mai organizat si mult mai armonios astfel”, a declarat Rosalee Fernandes (49 de ani). „Atunci cand apar dispute sau probleme le rezolvam în stilul femeilor, incercam sa ajungem la un consens pentru a evita conflictul. Noi impartim totul, chiar si pamantul pe care il lucram. Nimeni nu concureaza cu nimeni aici. Suntem toate pentru una si una pentru toate. Fiecare a contribuit pentru a cumpara un ecran TV uriaa la care sa ne uitam impreuna la telenovele”, mai spune Rosalee.

Femeile au insa o problema: nu isi gasesc un sot deoarece in zona majoritatea barbatilor ori sunt insurati, ori sunt rudele acestora.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top