Connect with us

Revistateo.ro

Star

SEMN RĂU la înmormântarea Stelei Popescu. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN BISERICĂ, ÎN TIMPUL SLUJBEI. Toți s-au crucit!

E doliu în cer și pe pământ. Azi, Stela Popescu este condusă pe ultimul drum, un drum fără întoarcere, iar mii de oameni şi numeroase personalităţi participă la înmormântare. Marea actiţă a teatrului românesc a urcat să joace alături de îngeri. UN LUCRU INCREDIBIL S-A ÎNTÂMPLAT LA ÎNMORMÂNTARE – VEZI AICI DE CE S-AU CRUCIT TOȚI

Coincidență? Stela Popescu este înmormântată azi într-o zi cu o SEMNIFICAȚIE SPECIALĂ

Stela Popescu este înmormântată astăzi, exact de ziua ei. Da, chiar dacă toți știm că s-a născut pe 21 decembrie, astăzi este ziua ei de nume.

Biserica Creștin Ortodoxă îl amintește astăzi pe Sfântul Stelian Paflagonul, protectorul celor mici.

La ultimul ei discurs în public, Stela Popescu a avut un discurs care dădea semne că nu e bine: „Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum, nu pentru că eu sunt neorganizată, ci că voi sunteți… De 20… 50 și…
De 20 și… Am văzut acasă… Toată casa mea… V-am văzut pe voi… Pentru că ei nu m-au chemat… Eu n-am chemat… Nu am venit. Nu știu de ce. De ce m-ați chemat, mă, dacă nu m-ați chemat să fiu la voi aici? Stau de-acasă, fac toată casa… Da, sunt acasă”, a spus actrița într-o gală.

Astăzi, creștinii spun o rugăciune specială adresată Sfântului Stelian Paflagonul, protectorul pruncilor.

„Cuvioase Părinte Stelian, sprijinitorul şi călăuzitorul în rugăciunile noastre, patimile trupeşti biruind şi împreună cu îngerii locuind, priveşti neîncetat mărirea cea gătită sfinţilor, de lumina cerească umplându-te.

Acum, în slava cerească vieţuind şi înaintea Împăratului Hristos stând, nu uita pe credincioşii care cu îndrăzneală înalţă rugăciuni şi cer sprijinul tău.

Cel ce de la sânul maicii tale ai fost sfinţit, şi vas ales al Duhului Sfânt te-ai arătat, luând sub ocrotirea ta pe mame şi pe copii, ferindu-i de întristare şi de boală, arată-te grabnic vindecător al suferinţelor şi al bolilor sufleteşti şi trupeşti ale celor ce te laudă pe tine.

Cel ce din pustiul Paflagoniei ai făcut loc de preamărire a Sfintei Treimi, fă şi din pustiul inimilor noastre ţarină bineplăcută a harului dumnezeiesc, în care să înflorească crinii cei mântuitori ai credinţei şi să se înmulţească roadele sfinţitoare ale faptelor bune;

ocroteşte cu rugăciunile tale familiile şi pe copiii noştri, cerând de la Milostivul Dumnezeu iertare de păcate, sănătate şi mântuire, ca prin tine şi împreună cu tine să lăudăm numele cel sfânt al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin!”

Stela Popescu a murit, joi, iar vestea a șocat întreaga Românie. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Stelei Popescu a plecat la ora 10:00, de la Teatrul Constantin Tănase, spre Cernica, acolo unde Stela Popescu va fi înmormântată.

Cortegiul funerar a fost însoțit de zeci de autocare și microbuze cu oameni simple care o iubeau foarte mult pe Stela Popescu și au ținut să îi fie aproape pe ultimul drum.

La ora 11 sicriul a fost depus în biserica mănăstiriii de la Cernica, iar imediat după slujbă Stela Popescu va fi înmormântată langă soțul său.

Cauza morții, conform unui raport IML a fost un atac cerebral.

Există chiar posibilitatea ca Arşinel să nu participe la funeraliile artistei. În urmă cu câteva luni, celebrul actor mărturisea că nu mai suportă să-şi conducă prieteni pe ultimul drum:

“Nu mai pot să mă duc, întotdeauna în teatru am avut o poziţie mai răsărită, să spun aşa, adică eram ăla care trebuia să ţin cuvântul la înmormântarea lui Puiu Călinescu, la Zizi Şerban… şi mi-a venit rău la un moment dat.

Şi am zis că nu pot să mă mai duc. Lâsând deoparte şi condiţia mea fizică după atâtea operaţii de hernie, nu pot să merg să stau în picioare, dar nici să mă duc să stau jos în fund în biserică în timp ce toată lumea în picioare… psihic nu mi-e bine, mai ales că SUNT ŞI EU PE LISTĂ”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top