Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 28 noiembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 28 noiembrie 2017. Zodia care pierde din cauza egoismului

Sfatul zilei 28 noiembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. O zodie are de pierdut din cauza egoismului. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Continuă în aceeași notă din ziua precedentă, însă fii mai atent la ceea ce îți dorești. Concentrează-te și fii profesionist până la capăt. Numărul norocos al zilei: 13.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 28 noiembrie 2017. O zodie este subiectul unor dispute aprinse

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Amintește-ți zicala: „lauda de sine nu miroase a bine!”. Prin urmare lasă-i pe alții să te laude și nu încerca să exagerezi pentru a ieși în evidență. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai muncit, te-ai informat, ai acumulat experiență. Însă, atunci când ți se cere ajutorul și tu îl poți oferi împarte din cunoștințele tale. Prin egoism nu faci decât să alungi oamenii de lângă tine. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Păstrează-ți calmul, fii răbdător! Nu vei ajunge mai repede la un rezultat mai bun dacă vei forța nota. Lasă lucrurile să curgă natural. Numărul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Exprimă-te liber și clar! Nu îți ascunde gândurile și trăirile, pentru că la un moment dat vei acumula frustrări și vei exploda. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Cei din jur te vor aprecia pentru naturalețea ta. Așadar nu te chinui să ieși în evidență, pentru că nu vei face decât să fii criticat. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Fii mai atent cu apropiații! Încearcă să petreci mai mult timp cu ei, să le acorzi mai multă atenție, pentru că la nevoie ei vor fi mereu lângă tine. Numărul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Fii bine organizat! Se spune că e mai bine să regreți un lucru pe care l-ai făcut decât dacă nu l-ai făcut. Așadar fii atent, concentrat și diplomat în situații serioase. Numărul norocos al zilei: 16.

CITEȘTE ȘI: Schimbare de macaz pentru aceste zodii. Horoscopul pentru toate zodiile

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Dacă îți dorești să începi un lucru nou, fie că este vorba pe plan profesional sau amoros, ține minte că primii pași sunt extrem de importanți. Numărul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Fă-ți o listă a priorităților! Puneți în ordine gândurile, fii mai atent cu tine și cu persoana iubită. Numărul norocos al zilei: 23.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Te sfătuim să îți începi ziua într-un mod relaxant. Încarcă-ți bateriile încă de la primele ore și nu mai pune la suflet orice vorbă sau întâmplare. Numărul norocos al zilei: 28.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Fii degajat și pozitiv! Nu mai pune răul înaintea oricărui lucru și spune-ți mereu că binele învinge. Fii optimist! Numărul norocos al zilei: 22.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top