Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce au patit Stela Popescu si Alexandru Arsinel la Vama cu Ungaria

Alexandru Arsinel a depanat amintiri alaturi de Mihai Gadea, intr-un interviu acordat pentru Antena 3.

„Pot sa iti spun de un moment dificil la vama ungureasca cu Romania. Aveam vreo 10.000 de marci castigate in Ungaria. Aveam probleme doar la bani. La vama la unguri trebuia sa declari bani.

Daca știam asta o iubeam și mai mutl. Ce secret a aflat Alexandru Arsinel despre Stela Popescu după ce actriță a murit

Imi ziceai ca nu aveam nevoie. Cand am ajuns la vama la Arad, ne intrebam daca aveam bani, forinti din aia, cat pentru o masina, ca nu i-am cheltuit.”

Ce i-a zis ultima oara Stela lui Arsinel la telefon. Alexandru Arșinel în primul INTERVIU după moartea Stelei Popescu

„Aoleo! Muncisem pe branci, Stela s-a uitat la mine.. ala stia romana. Mi-a zis nu, nu, nu, valuta…Ne-am facut cruce ca asa am reusit sa ii ajut pe copii sa faca o casa la Sinaia, nu erau palatele lui Stela si lui Arsinel. Am reusit si am strans.

Si-a dat drumul o data Stela de la o replica, mi-a zis ca Puiu scrie mai bine decat tine. Trebuia sa recuperez, pentru ca atunci cand am inceput sa lucrez cu Stela ea era deja o vedeta, eu eram la inceput.

Puiu ne-a scris in asa fel incat sa nu fim gelosi unul pe altul. Prima data travesty am facut numai eu, ea nu voia sa faca travesty, ea era cu teatrul. Am facut si a fost rupere.”

„Stela a trecut cumplit de moartea lui Puiu. Era vanata. Aveam un contract cu America la New York. Un prieten bun aranjase sa il aduca de acolo. A doua zi dupa parastas i-am zis sa imi dea pasaportul. Mi-a zis ca nu vine.

Dupa o ora i-am obtinut pasaportul. Mi-a zis ca daca nu eram eu nu pleca pe undeva. Nu avea cum sa mearga mai departe. Nu avea motivatia sa se mai lupte.

Vreau sa iti spun ca de aia am si insitat ca Vasile Muraru ar fi dorit sa mai amanam plecarea in Spania. Am zis ca trebuie sa mergem mai departe. Orice sincopa de asta doare teatrul.”

1 Comment

1 Comment

  1. Costin Red

    2017-11-28T10:28:21+02:00 at 2017-11-28T10:28:21+02:00

    Ati inceput sa scrieti gresit ortografic.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top