Connect with us

Revistateo.ro

Topul celor mai bogați români în 2017. Surpriza de pe primul loc

Life

Ce înseamnă când visezi bani. Nu e ceea ce credeai!

Tu știi ce înseamnă când visezi bani? Multă vreme li s-au dat ba o conotație negativă acestor vise, ba una pozitivă. Care este adevărul, de fapt?

Persoanele care visează des bani, indiferent sub ce formă apar ei în vis, au nevoie de aceștia în viața reală.

Se spune că visăm ceea ce ne lipsește în realitate sau ceea ce ne dorim să facem pentru binele nostru. Așadar, visul despre bani este un semnal de alarmă că trebuie să faci ceva pentru obținerea/ câștigarea lor.

Dacă visezi că primești bani, înseamnă că vei rămâne foarte curând fără ei. Dacă visezi că dai bani cuiva cu împrumut, înseamnă că din punct de vedere sentimental ai nevoie să împărtășești lucruri.

Banii nu au doar o simbolistică materială deoarece ei asigură un confort psihologic, o stare de fapt ori fără bani nu putem realiza multe lucruri.

Sunt multe persoane care visează că își pierd portofelul îndesat cu bani. Acest vis denotă o teamă că lucrurile nu vor merge bine din punct de vedere profesional.

Dacă visezi că găsești bani pe stradă sau într-o carte unde i-ai uitat este foarte probabil să primești bani în scurt timp de la cine nu te aștepți.

CITESTE SI: Ce inseamna daca visezi ca esti o persoana de sex opus

Ce inseamna daca visezi ca faci sex cu cel mai bun prieten al partenerului tau

Ce trebuie să faci a doua zi după ce ai visat bani? Ei bine, trebuie să îți faci un plan care să te ajute să te stabilizezi, să nu duci niciodată grija lor. Apariția banilor în vise este un semnal că trebuie să te reorganizezi complet.

S-AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ ȘI: Ce înseamnă dacă te visezi bolnav

Multe persoane visează des că sunt bolnave. Acele persoane nu sunt neapărat ipohondre, ci au probleme serioase în dragoste sau afaceri, conform teoriilor ezoterice.

Specialiștii în interpretarea viselor susțin că dacă visezi că ești bolnav, subconștientul îți transmite că ceva e în neregulă cu tine și trebuie să rezolvi urgent problema. De cele mai multe ori, e vorba despre probleme sufletești.

Visele despre boală pot anunța o iminentă despărțire de persoana iubită. Dacă visezi că ești la pat, înseamnă că relația ta de iubire este foarte șubrezită.

De asemenea, dacă visezi că mergi la doctor pentru a te consulta, asta înseamnă că relațiile de familie nu funcționează la cei mai buni parametri și trebuie să comunici mai mult cu cei dragi.

Dacă visezi că persoana iubită este bolnavă, asta înseamnă că trebuie să îi dai mai multă atenție, să nu o desconsideri atunci când îți cere ceva.

Dacă visezi că te dor ochii sau urechile înseamnă că trebuie să vezi lucrurile cu alți ochi și să asculți mai atent când ți se transmite ceva.

Dacă visezi că te doare stomacul, atunci trebuie să analizezi cu atenție situația dificilă pe care știi că o ai de gestionat.

Visele despre boli și bolnavi pot însemna și probleme cu anumite tranzacții financiare. Dacă leșini din cauza unei boli în vis, înseamnă că sănătatea ta este în pericol.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top