Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 29 noiembrie 2017. Taurii ajung la capătul răbdării

Citește sfatul zilei de 29 noiembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 29 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Muncești cu pasiune și asta începe să se vadă tot mai bine în rezultatele tale. Ai parte de o zi excepțională. Ar fi indicat să folosești toate performanțele în favoarea ta. Laudă-te și singur dacă nimeni nu o face. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR – Ajungi la capătul răbdării. Nu mai înțelegi nimic și te debusolează teribil de tare să vezi cum anumite persoane iau în derâdere acțiunile tale. Numărul norocos al zilei: 5.

GEMENI – Vin surprizele neplăcute azi. Pregătește-te pentru ce e mai rău, însă nu te victimiza. Este posibil să descoperi anumite adevăruri doar pe jumătate. Ai răbdare și nu acționa la furie. Numărul norocos al zilei: 4.

RAC – Ești foarte preocupat de tot ce ține de carieră. Ar trebui să îți stabilești din timp anumite priorități ca să nu ai probleme. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU – Ai multe de făcut, însă din cauza proastei organizări ori a lipsei acesteia, stai pe loc. E cazul să te aduni puțin și să vezi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi. Numărul norocos al zilei: 11.

FECIOARĂ – Ai nevoie de ajutor într-un moment de cotitură pentru cariera ta. Trebuie să faci față unor situații care vor scoate la iveală inteligența și perspicacitatea ta. Numărul norocos al zilei: 13.

BALANȚĂ – Dai impresia că ești implicat în niște conspirații și tu habar nu ai despre ce se discută în jurul tău. Poate că este cazul să faci lumină și să vorbești clar despre ce te nemulțumește. Numărul norocos al zilei: 10.

CITESTE SI: Venus în Săgetător – Cele 4 zodii afectate

Sfatul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 pentru fiecare zodie

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Previziuni karmice 27 noiembrie – 3 decembrie 2017. Cele 3 zodii care descoperă adevăruri dureroase

Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

SCORPION – Ți-e frică de vorbele dure pe care știi că le vei primi din partea superiorilor. Pregătește-ți argumentele ca să faci față situației dificile. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR – Participi la un proiect de suflet și te simți atât de bine în noul tău rol. Zâmbește, bucură-te de viață. Fii prezent cu spiritul tău. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN – Nu te opri la limitele pe care ți le impun ceilalți. Nu ei decid ce se întâmplă cu viața ta. Nu știu ei ce e în sufletul tău, ce trebuie să faci ca să te simți bine. Impune-ți tu limite înainte să îți pună ceilalți obstacole. Numărul norocos al zilei: 9.

VĂRSĂTOR – Joci un rol cheie în dezbaterea în care ești implicat astăzi. Ar fi indicat să mergi mai departe, să faci tot ce îți stă în putere să realizezi lucrurile esențiale. Numărul norocos al zilei: 26.

PEȘTI – Nu dispui de resurse financiare extraordinare, dar cu puținul pe care îl ai poți face multe. Folosește ceea ce ai ca să faci mai mult. Puțin câte puțin și se va strânge averea. Numărul norocos al zilei: 15.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top