Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 4 decembrie 2017. O zi plină de satisfacții pentru 3 zodii

Citește sfatul zilei de 4 decembrie 2017 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 4 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Cauți răspunsuri în locurile nepotrivite. Ar fi bine să te reorientezi, să găsești alte soluții la problemele tale de zi cu zi. Numărul norocos al zilei: 3.

Horoscop 4 decembrie 2017 – Zodia care o șansă unică din partea astrelor!

TAUR – Nu te mai plânge de reproșurile pe care le primești de la colegii de muncă. Ia criticile ca pe ceva constructiv, căci până la urmă totul are o rezolvare. Numărul norocos al zilei: 4.

GEMENI – Ești extrem de sensibil astăzi. Nimic nu te mai mulțumește, nimic nu te mai face suficient de mândru. Poate că toate aceste nebuloase pornesc din tine, te-ai gândit cumva la asta? De ce nu încerci să privești mai adânc în tine, să îți analizezi greșelile? Numărul norocos al zilei: 11.

RAC – Te târguiești fix cu cine nu trebuie astăzi. Suni la porți greșite și asta te poate costa. Timpul costă și e ireversibil. Nu mai insista să primești atenție/ soluții de la persoane din același cerc social/ profesional. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU – Lasă grijile în urmă și bucură-te de prezent. E o zi suficient de frumoasă încât să o trăiești exact așa cum meriți. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ – Rupe-te de persoanele care transmit energii negative. Lasă-le în pace, chiar dacă ele insistă să rupă atenție de la tine, chiar dacă acționează ca niște vampiri energetici. Odată ce ai observat asta ar fi indicat să te detașezi. Numărul norocos al zilei: 8.

CITESTE SI: Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop Minerva 2018 – Previziuni generale. Ce ne aduce Saturn în Capricorn și care sunt zodiile afectate

Horoscop 2018: Previziuni detaliate pentru fiecare zodie. Zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile

BALANȚĂ – Pune banii deoparte pentru că vei avea nevoie de ei săptămâna aceasta. Vor veni momente extrem de interesante din punct de vedere financiar. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION – Nu tot ce zboară se mănâncî și îți vei da seama cu prisosință de asta azi. Așa că ar fi cazul să te concentrezi asupra anumitor aspecte ceva mai mult. Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR – Ai parte de o zi plină de satisfacții, plină de revelații. Dintr-odată parcă totul capătă sens, totul se schimbă în bine pentru tine. Numărul norocos al zilei: 3.

CAPRICORN – Nu spune nimănui marele tău plan. Te satisface vestea pe care o primești azi. Dacă vrei să le dai lovitura de grație inamicilor tăi, surprinde-i cu proiectul când e gata. Vor rămâne cu gura căscată. Numărul norocos al zilei: 14.

VĂRSĂTOR – Trebuie să te ridici, trebuie să ții capul sus. Nu mai e valabil de mult proverbul „Capul aplecat sabia nu-l taie”. De ce să fii tu mereu cel care lasă de la el? Nu trebuie să mai permiți nimănui să facă din tine orice mai puțin ceea ce ești tu. Numărul norocos al zilei: 2.

PEȘTI – Bucură-te de veștile pe care le primești azi și pune-le în aplicare. Parcă ți-a pus Dumnezeu mâna pe cap. Asta e tot ce contează pentru tine acum: să îți trăiești împlinirile sufletești. Numărul norocos al zilei: 24.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top