Connect with us

Revistateo.ro

Star

Pleacă de pe post! Cine vine în loc

Gabriel Coveșeanu va lipsi o perioadă de pe post. Vedeta care prezintă o emisiune de succes alături de Adela Popescu se va întoarce la cârma emisiunii peste câteva zile.

Persoana care va prezenta în locul lui Cove este nimeni alta decât Răzvan Fodor. „Voi fi plecat doar câteva zile, în care Adela va trebui să se descurce singură, însă important e că nu plec de la emisiune.

O să fie numai câteva zile în care o să merg la preselecţiile pentru ‘Mă însoară mama’. Important e că nu plec de tot!”, a mărturisit Cove.

CITEȘTE ȘI: Vestea anului 2017 Gabriela Cristea si Tavi se căsătoresc! Iată când revine în televiziune! „Deocamdată nu las pe nimeni să se apropie de copil”

CITEȘTE ÎN CONTINUARE: Dana Rogoz, extrem de emoționată

Dana Rogoz a scris pe blogul personal despre unul din cele mai emoționante momente din viața ei, oferite chiar de fiul ei.

Fosta Abramburica l-a adus pe lume pe Vlad, iar acum este nu doar o femeie împlinită, ci și o mamă extrem de fericită.

Fiul ei a făcut un gest emoționant pentru ea, iar vedeta a povestit totul cu lux de amănunte pe blogul personal.

„Eu îi spun zilnic lui Vlad că îl iubesc. Nu cred că asta ar avea cum să aducă ceva rău în educaţia şi în dezvoltarea lui. Ba dimpotrivă.

Ştiu că pe vremea când noi eram copii alta era percepţia, dar eu am ajuns să cred că spunându-i de câte ori ai ocazia copilului cât de mult îl iubeşti nici nu îl alinţi, nici nu cred că îi scazi din însemnătate acestei declaraţii.

Poţi să speri că el se va simţi mereu iubit, în siguranţă, va avea mai mare încredere în el şi nu îi va fi teamă să împărtăşească aceeaşi iubire în viaţa altora.

Aceasta fiind introducerea, acesta fiind contextul, am să vă povestesc o întâmplare recentă din familia noastră. Imediat după ce s-a trezit din somn, a venit la noi în pat să ne spună ‘Bună dimineaţă, mama. Bună dimineaţă, tata.’

După acest moment drăgălaş, urmează invariabil, în fiecare dimineaţă, Marea Pupăceală. Ne pupăm unii pe alţii până ne albim. Într-un astfel de schimb de pupicuri, Vlad îmi spune: ‘Te iubesc enorm, mama.’

Îmi mai spusese câte un ‘şi eu’ sau câte un ‘te iubesc’ ca răspuns la ‘te iubesc’-ul meu, dar până atunci nu avusese niciodată iniţiativa şi, în orice caz, aşa un avant în declaratii de iubire. Părea o replică scoasă din adâncul inimioarei lui.

Aşa că îi raspund: ‘Doamne, Vlad, când îmi spui asta simt aşa… o bucurie în tot corpul!’ şi apoi răspunsul lui: ‘Eu nu simt nimic!’ Vă daţi seama că ne-a bufnit râsul şi pe mine şi pe Radu. ‘Tata, tu simţi ceva în corp?’

‘Da, Vlad, şi eu simt.’ Şi apoi continuă el zâmbind şi uşor mirat de aşa o descoperire haioasă: ‘Eu nu simt NIMIC! Eu zic aşa că aşa ziceţi şi voi!’. Mi s-a părut genială declaraţia. Atât de sinceră şi atât de amuzantă. Totul e în mintea noastră de părinţi nebuni de atâta iubire…”, a scris Dana pe blog.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top