Connect with us

Revistateo.ro

6 lucruri pe care le au in comun persoanele nefericite

Inedit

6 lucruri pe care le au in comun persoanele nefericite

Nu toata lumea vede luminita de la capatul tunelului si se ineaca intr-un amar care nu ii mai permite sa traiasca. Un studiu realizat de Planet Green arata ca persoanele nefericite au cateva lucruri in comun.

ISI URASC SLUJBA

Daca urasti sa stai 8 sau mai multe ori pe zi la munca, este firesc sa iti urasti slujba, mai ales ca nu faci ceea ce-ti place, avand in vedere ca 40 de ore din 165 ale saptamanii le petreci facand un lucru din obligatie.

PREOCUPATI NON STOP DE BANI

Studiul arata ca banii nu aduc fericirea, dar o intretin. Sunt anumite pofte care te fac mai fericit, caci, nu-i asa, daca tot o tinem in proverbe, fericirea sta in lucrurile mici.

AU MINTI PREA VISATOARE

Conform „Science News”, „o minte visatoare, adesea se prabuseste la vale din punct de vedere emotional. Oamenii isi petrec aproape jumatatea din viata lor gandindu-se la alte lucruri decat cele pe care le fac iar aceste imagini amestecate ne fac rau”.

SUNT SINGURI

Relatiile de prietenie contribuie la starea de fericire si te scoate din malaxorul gandurilor negative. O iesire chiar si la o plimbare cu cineva apropiat, cu care sa impartasesti orice banalitate, iti schimba dispozitia.

NU LE PLACE ORASUL IN CARE LOCUIESC

Se spune ca omul sfinteste locul, insa sunt locuri pe care oamenii le detesta din tot sufletul. Intrebarea care se pune, extrem de profunda, este orasul de vina pentru starea noastra sau ne-o provocam noi?

NU SE PLAC PE EI INSISI

Este, practic, cauza principala a nefericirii. Lipsa de autostima nu trebuie confundata cu nevoia de a fi orgolios si narcisist. A te iubi pe sine inseamna a-ti oferi cele mai bune sanse in viata si a elimina gandurile pesimiste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top