Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – CAPRICORN

E o săptămână în care încă se păstrează pericolul care ţine de drumurile lungi, de călătorii. Oricum, acestor nativi lor nu le prea place să călătorească.

Deşi par orientaţi către sine mai mult ca niciodată, nu scapă de invidii, de bârfă, de lucruri care îi amărăsc. Stau şi îşi macină supărările în ei. Mesajul astrului diurn este să se concentraze asupra efortului de a vindeca durerile Trecutului. Totuși, mărunţişurile zilei le cosolidează ideea că numai singur poţi ajunge acolo unde îţi doreşti.

Adevărul este că, dacă au vreo problemă, atunci este una legată de comunicare.

Unii Capricorni trăesc acut sentimentul că viaţa trece pe lângă ei cu viteza luminii şi dau cu piciorul la tot ce le-a adus stabilitate până acum – viaţă de familie, parteneri – şi încep să trăiască cu o frenezie ieşită din comun viaţa de noapte. Poate partenera/ul e de acord să urmaţi o serie de ședințe de terapie de cuplu.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – CAPRICORN

În alte cupluri, acolo unde unul dintre parteneri este Capricorn, lucrurile se amestecă. Nativul fiind şi foarte sentimental, încearcă să înţeleagă unde le este locul în relaţie.

Este o perioadă în care aspectul relaţional este sucit şi răsucit pe toate părţile.
Profesional, tensiunile se ţin lanţ. Ar putea închide ochii la greşelile pe care le fac unii dintre colegi şi asta numai pentru că simt ceva aparte pentru ei. Vor apărea provocări, atenţie la zilele de 5, 6 și 7 decembrie.

Financiar, lucrurile cunosc o evoluţie stranie. Capricornii, care sunt recunscuţi pentru firea lor econoamă, răstoană previziunile de această dată. Ar fi bine să lichidţi un împrumut cu surplusul de bani pe care îl aveți. Apoi, banii pot veni din investiții și parteneriate noi.

Ca sănătate, rămâne destul de afectată axa digestie, deci atenţie la alimentaţie. Pot apărea și dureri articulare, datorate în mare parte schimbărilor de presiune atmosferică.

Nu este suficient să își oxigeneze doar creierul, deși și asta este important. Trebuie să mănânce bine, să doarmă la fel de bine și să se antreneze cu regularitate dacă vor să fie în formă.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top