Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – SĂGETĂTOR

Cred că ar trebui să vă aşteptaţi la o serie de schimbări în munca de fiecare zi. E o schimbare pe care eu o vă spre binele vostru. Acesta este mesajul Soarelui: să își reevalueze obiceiurile zilnice, să le abandoneze pe cele care nu sunt productive.

În această perioadă, nativii zodiei comunică foarte bine, spre surprinderea celor care îi cunosc. Să nu se mire, așadar, când colegi care până mai ieri abia dacă le răspundeau la salut doresc să le fie în preajmă. Să fie atenți și să facă distincţia între cei care sunt şi cei care nu sunt de încredere.

Săptămâna debutează cu o stare de bine. Asta poate şi datorită faptului că au mai scăpat din probleme.

Pentru ei, în primul rând, viaţa de familie este normă întreagă. Drăguţi, grijulii, atenți. Incă de la început de săptămână, au parte de romantism. asta li se trage de la felul în care comunică cu sexul opus.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – SĂGETĂTOR

Ştiu să transmită exact ceea ce doresc, iar cei care le apreciază onestitatea înţeleg asta. Energia şi armonia merg mână în mănă, deciziile se iau de comun acord. Cuplurile tinere care stau în gazdă pot să găsească o altă locuinţă de închiriat, una mai bună nu doar ca preţ, ci şi ca poziţionare.

Cuplurile mature trec, aşa cum şi-au propus, de la renovări la curăţenie generală. Zile bune: 8 şi 9 decembrie.

Profesional, încă mai există discuţii pe tema serviciului. Aminteam, acum vreo două săptămâni, de invidia care îi încearcă pe unii Săgetătorii vis-a-vis de promovarea altora mai puțin merituoși. De fapt, se simt nedreptăţiţi.

Ei, bine, săptămâna aceasta ar putea să se bucure şi ei de promovarea mult aşteptată. O zi interesantă e ziua de 6 decembrie.

Financiar, au nevoie de ceva mai multă atenţie la modul cum îşi administrează propriile venituri. Se pot pomeni că rămân descoperiţi acolo unde se aşteaptă mai puţin, la plata cheltuielilor de întreţinere. Trebuie să aibă răbdare în ceea ce priveşte investițiile la care se gândesc. E nevoie de timp ca să obțină beneficiile la care speră.

Starea de bine inflenţează starea de sănătate, care stă sub semnul odihnei şi a unei bune gestionări a timpului liber. Dormiţi suficient şi mâncați sănătos.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top