Connect with us

Revistateo.ro

Topul celor mai spectaculoase cascade din Romania

Inedit

Cele mai frumoase cascade din Romania

Romania este o adevarata bijuterie a Europei. Pentru ca tot am intrat in weekend, iti prezentam cele mai frumoase cascade din Romania, unde poti merge alaturi de prieteni intr-o escapada de vis.

bigar

Cele mai frumoase cascade din Romania

Cascada Bigar. Aceasta cascada din Caras Severin este pe locul intai in topul cascadelor din Romania. Modul in care curge apa o face unica, la fel si faptul ca ea cade fix pe paralela 45. cailor Cascada cailor.

Cele mai frumoase cascade din Romania. Este cea mai mare cascada din Romania. Se afla in nord-estul Muntilor Borsa, in apropriere de statiunea Borsa. Cascada se afla la 1.300 m altitudine, iar caderea apei este de 90 de metri.

beusnita Cascada Beusnita.

Cele mai frumoase cascade din Romania. O alta minune a judetului Caras Severin, este inconjurata de o legenda potrivit careia apa porneste din valul de mireasa al unei ciobanite.

urlatoarea Cascada Urlatoarea.

Cele mai frumoase cascade din Romania. Este una dintre cele mai accesibile cascade din tara. Cascada se afla in apropiere de orasul Busteni, la 1.100 metri altitudine. duruitoarea Cascada Duruitoarea. Cascada se situeaza in zona Masivului Ceahlau, iar accesul se poate face prin trei trasee turistice care pleaca din statiunea Durau.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top