Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – RAC

Pentru aceşti nativi se deschid porţile inimii, ale profesiei şi ale studiului. Ordinea este aleatorie. Vor fi pe cont propriu, gata să-și reevalueze viața și să trăiască pentru ei. Trebuie să echilibeze această libertate pe care și-o asumă cu deschiderea și talentul lor social pentru a-și atinge obiectivele.

De asemenea, spiritualitatea le va capta atenția săptămâma aceasta. Vor privi în ei și vor petrece ceva vreme prospectând cotloanele sufletului. Vor analiza evenimente din trecut în încercarea de a corecta din greșeli.

Cum atmosfera s-a degajat, nativii Rac simt nevoia să se manifeste, să se deschidă, să vorbească, să socializeze, să se pună de acord. Acum, vor să repare ce mai pot repara, fac planuri, vor curăţenie de sărbători.

Eu le-aş sugera să o lase mai moale, să se bucure de viaţă şi să se pregătească de sărbători. Nu este nimic rău în ceea ce îşi propun, doar că se vor apuca de mai multe deodată şi mi-e că nu vor termina nimic sau se vor bloca în propriile lor dorinţe.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – RAC

Bineînţeles, afectivitatea lor este debordantă şi fac cum procedează mai mereu: îi sufocă cu dragoste pe cei pe care îi iubesc. Ca să evite acest lucru, îi sfătuiesc să fie precişi, dar nu extraordinar de îngăduitori, atenţi la ce se petrece în familie, dar nu posesivi. Și nici să nu încerce să-şi impună punctul de vedere.

Analiza obiectivă, atât cât pot fi ei de obiectivi, îi va ajuta să înțeleagă ce trebuie să facă.

Pe durata acestui proces de evaluare lăuntrică, nativul Rac se va conecta cu Forța Interioară care îi va da încrederea și forța de a duce o viața complet nouă. Există pentru acești nativi o lecție de viață ascunsă în jurul lor, nu trebuie decât să o vadă.

În familiile în care soţia sau mama este un nativ Rac, acum s-a instalat armonia. Se înţeleg unii cu ceilalţi aşa cum le place lor.

Profesional, continuă cascada de schimbări de la locul de muncă. Ei înşişi ar putea să schimbe serviciul sau direcţia şi asta nu e rău deloc. Unii pot decide că varianta cea mai bună este munca pe cont propriu. Zile mai grele vor fi 7 şi 8 decembrie.

Financiar, îi sfătuiesc să reorienteze şi să regândească bugetul dacă doresc să nu intre într-o dificultate. Intuiția lor financiară este formidabilă și, dacă acționează în concordanță cu intuiția și cu ceea ce își doresc, au toate șansele să obțină banii pe care îi vor.

Atenţie la glicemie, să consume lichide pentru a preveni tensiunea şi să mănânce puţin şi des. Vor cheltui pentru condiția fizică, iar doamnele vor fi ispitite de saloanele de înfrumusețare.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top