Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – GEMENI

Ziua de luni, 4 decembrie, vine cu oportunităţi pe care ei le aşteaptă de foarte multă vreme. Inclusiv oportunităţi financiare. Totul este ca Gemenii să ştie cum să le materializeze.

Cineva ar putea interpreta greșit mesajele lor, așa că trebuie să fie atenți cui și cum se adresează, să nu iasă altă minune. Mai există și varianta ca ei să înțeleagă eronat ceea ce li se propune sau li se spune.

Brusc, ar putea simți nevoia să se implice în acțiuni de voluntariat în ideea de a-i ajuta pe cei în suferință. Să-și urmeze calea și vor vedea unde îi va duce. Dacă își doresc să cunoască pe cineva, ar putea fi deschiși la noi cunoștințe 8 și pe 9 decembrie.

Pentru ei, socializarea este asemenea unei guri de aer. Tot așa cum prietenii sunt cei mai importanți în viața lor.

Vor fi romantici cum nu au mai fost de multă vreme. Vor înțelege că nu este nevoie de compromisuri pentru o viață în doi. Chiar dacă vor fi câte unii care vor încerca să le bage bețe în roate, vor găsi resursele necesare să le depășească.

Cei singuri vor avea multe ocazii de a-și întâlni jumătatea (nu neapărat sufletul pereche!). Mai repede decât se gândesc, relația ar putea evolua spectaculos.

Cei care au deja o relație vor face progrese. Vor înțelege că viața în doi este mult mai ofertantă decât aventurile de o seară sau că relația trebuie să treacă la un nivel superior, la oficializarea sau chiar la legalizarea ei.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – GEMENI

Cei căsătoriți se pot confrunta cu probleme de tipul soțul/soția plictisiți să tot aștepte să se întâmple ceva. Și-atunci, să-și găsească bucuria în brațele altcuiva. Zilele de 5, 7 şi 8 decembrie sunt excelente.

Casa profesiei este liberă de tensiuni. Acum, pot pune în practică ideile despre care vorbeam acum 2 – 3 săptămâni.

Faptul că ideile acestea se vor materializa mai repede și vor aduce şi recoltă le va lumina sufletele şi le va exalta imaginaţia. Asta nu este rău, dar nici nu este bine pentru un Gemeni. Nu de alta, dar le pot veni alte idei şi pot abandona lucrurile pe care le-au început și la care au trudit deja. Atenţie la zilele de 7 şi 8 decembrie.

Financiar, se întrevede o creștere a fluxului de bani după 6 decembrie. Apoi, trendul va fi ascendent toată luna. Posibile probleme cu partenerul de viață pentru cheltuieli aparent nejustificate sau pentru imprumuturi făcute la voia întâmplării.

Sunt lucruri care pot tensiona atmosfera în familie. De fapt, banii sunt cheltuiți mai mult pe obiecte de uz personal și nu pentru amândoi.

Ca sănătate, ziua de 8 sau cea de 9 decembrie poate fi problematică prin predispoziţia la crize biliare, pentru cei care ştiu că au probleme cu aşa ceva. Respectarea unui regim de viață regulat și puțină mișcare nu strică. Săritul peste mese se va dovedi, în timp, dăunător.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top