Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – TAUR

Atmosfera săptămânii este calmă, dar se va dinamiza de miercuri încolo. În sensul bun al cuvântului! Cariera este un fel de fundal pe care se desfăşoară toate evenimentele.

Sunt oportunități de călătorie atât în ţară, cât și în străinătate. Iar iniţiativa personală este obligatorie pentru atingerea obiectivelor. Socializarea este și ea importantă, dar nu sunt absolut necesară.

La începutul săptămânii, Taurii simt că nu sunt în apele lor. Nicio problmemă, să trateze inapetenţa ca pe ceva trecător. Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg, acum au ocazia să-şi arate secretele. I-aşi sfătui să improvizeze cât mai mult, să fie jucăuşi. Vor găsi elementul estetitc în orice acţiune şi asta îi face să deţină controlul.

Pasiunile lor vor ieşi la iveală năvalnic, stimulaţi de locurile în care se află şi unde se simt extraordinar. Îşi pot pune în valoare ideile abia spre sfârşitul săptămânii. Până atunci vor observa, vor analiza şi vor încerca să facă faţă problemelor profesionale.

Din punct de vedere sentimental, se bucură de stabilitate. Comunicarea funcșionează, ca niciodată, fără cusur. Doamnele sunt extrem de punctuale şi de precise în ceea ce îşi doresc.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 decembrie 2017 – TAUR

Nativii vor pune sub lupă relaţiile actuale. Despică şi firul firului în patru, iar partenerii lor nu vor suporta tensiunea. Nu le-aș sugera sugerez să ia nicio decizie – căsătorie, separare sau conceperea unui copil, deoarece nu sunt pregătiţi pentru asta deocamdată.

Le-am mai spus că ei trebuie să permită relaţiei să sporească, să crească, nu să o tensioneze prin gesturi brutale – posesivitate, gelozie, control ş.a.

Profesional, auspiciile sunt bune, tot pentru femei. Ele dau un sens muncii de rutină bine făcute. Bărbaţii sunt mai pragmatici şi mai materialişti.

Oricum, zile excelente pentru o evoluţie profesională peste aşteptări – 4, 5, 6 decembrie pentru femei şi 7 decembrie pentru bărbați.

În mod special, sunt favorizaţi cei tineri care au şansa unor deplasări în care vor da dovadă că sunt pregătiţi temeinic pentru ceea ce fac. Este vorba despre profesii care cer îndemânare şi răbdare, capitol la care nativii Taur sunt aşi.

Avantajate profesii ca optician, bijutier, proiectant, arhitect, restauratori de artă, ebenişti, farmaciştii care lucrează în laboratoare, neurochirurgii şi chirurgia microintervenţionstă, specialişti în domeniul transplantului, repet profesiile care cer atenţie, migală şi răbdare.

Răsplata financiară este pe măsură şi presupune şi o serie de venituri din domenii conexe, cum ar fi slujbele part time. Pentru unii, poate fi vorba şi despre o moştenire pe care o aşteptau sau de una de care habar nu au. Sau chiar poate veni o mărire de salariu.

Trebuie să fie atenți la capitolul sănătate. Sunt posibile crize renale, cistite, afecţiuni ale tractului genito-urinar.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top