Connect with us

Revistateo.ro

Star

O mai știi pe Ruslana, câștigătoarea Eurovision 2004? Cum arată azi ucraineanca

Au trecut 13 ani de când ucraineanca Ruslana a câștigat Eurovisionul. Ruslana a cucerit publicul european cu melodia „Wild Dances”, iar de atunci a rămas una dintre vedetele de seamă ale competiției muzicale europene.

Ruslana și-a continuat cariera muzicală după Eurovision, spre deosebire de alți artiști care după participare au intrat într-un con de umbră.

Un lucru mai puțin știut despre cântăreață este faptul că a militat pentru o serie de crezuri politice. A susținut public revoluția portocalie de la Kiev din anul 2004 și s-a arătat de multe ori indigantă de acțiunile Rusiei în țara ei.

Originară din Lviv, Ruslana este iubită nu doar de către ucrainieni, ci de o întreagă Europă, asta datorită carismei și a felului în care reușește să își transmită mesajele prin muzică.

Despre Ruslana s-a spus la un moment dat că va participa la alegerile legislative din Ucraina, asta după ce a inițiat campania „Don t keep silent” în care milita împotriva abuzurilor comise de justiția ucraineană.

În paralel cu activismul civic, Ruslana a scos o serie de hit-uri, cel mai recent intitulându-se „It s Magical”.

Ruslana Stepanivna arată demențial la cei 44 de ani și este una dintre artistele care continuă să demonstreze că atunci când vrei să faci ceva poți realiza la orice vârstă și că nu există nicio regulă care să îți spună când să te retragi.

Eurovision 2017: Portugalia a câștigat, România s-a clasat pe locul 7

PORTUGALIA A CÂȘTIGAT EUROVISION 2017. Salvador Sobral a obținut 758 de puncte, iar România 282, clasându-se pe locul 7.

Câștigătorul Eurovision 2017, Salvador Sobral, și-a anunțat retragerea din muzică din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

CITESTE SI: Cine este, de fapt, și cum arată partenera lui Dan Diaconescu, cu care are o fetiță

FOTO. O mai ții minte pe JADE din CLONA? Uite cum arată acum actrița Giovanna Antonelli!

O mai ții minte pe Geta din „Liceenii”? Avea doar 19 ani atunci. Ce s-a ales de ea

O mai tii minte pe Conchita Wurst? Cum arata azi castigatoarea Eurovision 2014

Cum arata azi Anemona Niculescu, protagonista telenovelei “Secretul Mariei”

Acesta va susține un ultim concert astăzi la Jardines del Casino din Estoril, Portugalia, în cadrul Târgului Internațional din Cascais.

Artistul de 27 de ani are serioase probleme cu inima. Acesta are nevoie de o inimă nouă, iar povestea lui de viață a emoționat publicul eurovizionist. El a câștigat concursul cu cel mai mare punctaj din istorie: 750 de puncte.

CITESTE SI: O mai tii minte pe Sehrazat din 1001 de nopti? Cum arata azi actrita Berguzar Korel

O mai ții minte pe Victoria Ruffo? Cum arată azi „Mama Vitregă”

După acest triumf au început să circule zvonuri despre sănătatea sa precară, iar presa a ajuns să speculeze că solistul ese în pericol să moară, dacă nu va face curând un transplant de inimă.

După ce a câștigat Eurovisión, Sobral a avut o vară intensă cu numeroase concerte în promovarea albumului său ‘Excuse me’ cu un turneu pe care a fost nevoit să-l întrerupă, la sfârșitul lunii august, când a anunțat anularea mai multor spectacole la recomandarea medicilor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top