Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Imaginile groazei. Copil bătut de concubinul mamei sale, costumat în Moș Crăciun

Imagini revoltătoare au apărut în ultimele ore pe Internet cu o familie dintr-o comună bistrițeană.

Un copil este umilit și lovit cu nuiaua de concubinul mamei sale, costumat în Moș Crăciun. Micuțul e pus la perete și îndemnat să își recunoască greșelile, ca și cum ar fi comus ceva ireparabil.

I se aduc tot felul de acuzații, iar Moșul îi cere să îi promită mamei sale să o asculte, să mănânce tot din farfurie și să nu mai mâzgălească pereții de la grădiniță.

Tatăl copilului a primit imaginile și a sesizat imediat autoritățile. A fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, iar reprezentanții au sunat apoi la colegii din Bistrița Năsăud.

Din informațiile obținute de jurnaliști, copilul se află în grija mamei deoarece părinții sunt despărțiți. La un moment dat, în imagini apare și o fetiță care este obligată să stea în genunchi și să spună o rugăciune.

CITESTE SI: Caz șocant. A aflat că are paraziți în corp după ce s-a uitat la genunchi

In copilarie, era batuta zilnic de tatal ei. Dupa 40 de ani a descoperit un secret teribil

Aceste imagini au apărut datorită unui cititor al site-ului reporterntv.ro a care le-a trimis pe Facebook.

Sociologul Gelu Duminică: Este o realitate. România încă se află în secolul XVIII

„Acesta nu e nicidecum un caz izolat. Educație prin bătaie și prin abuz emoțional este o realitate.

De foarte multe ori ne-am amuzat cu scrierile lui Creangă, Face parte din cultura românească. Bătaia-i ruptă din Rai, iar prin bătaie tu nu abuzezi, ci educi.

Chestiunile astea arată un mod de gândire. Ce o fi în sufletul copilului ăluia? În loc să se bucure de copilărie, de simbolul lui Moș Crăciun, el e bătut cu un băț?

Ce fel de om va fi copilul ăla? Ce viitor va avea? Aceste lucruri se întâmplă mai des decât ne place nouă să recunoaștem. Foarte mulți din România spun: și ce dacă?

Aduceți-vă aminte că noi eram puși să stăm la colț cu mâinile la spate, eram bătuți cu funia, în beci. Dacă mulți dintre noi ne-am spune poveștile o să vedeți că nu diferă cu mult.

Românii consideră această realitate una normală, un etalon al educării. Stăm cu capul plecat, iertători de toate.

Din punct de vedere cultural, România se află încă în secolul XVIII. E normal ca un copil la trei an să stea în genunchi și să fie terorizat de simbolul bucuriei?

Moș Crăciun se înscrie în pleiada asta: doctorul, care vine și-ți face injecția, preotul, polițistul care vine și te pedepsește, țiganul care vine și te fură…

Cum îl dezvolți tu, așa îl ai”, a declarat sociologul Gelu Duminică la Digi 24.

Sursa: reporterntv.ro, digi24.ro

TE POATE INTERESA ȘI: Ce a pățit o femeie care a alăptat în avion. Felul în care a fost umilită a devenit viral

Medicul Sarah Kate Hooper a descris umilinta traita la bordul avionului Kulula Airlines, cu care a zburat din Lanseria la Durban. Postarea sa de pe pagina de Facebook a fost distribuita de peste 1000 de ori si sute de oameni au comentat intamplarea sa.

Hooper, care era asezata pe locul de la fereastra, scrie ca atunci cand avionul a decolat, ea si-a intors corpul discret catre fereastra si si-a alaptat bebelusul. Langa ea, pe scaun, statea sotul ei.

La un moment dat, o stewardesa a venit din spate si cu un aspect si un ton plin de dezgust a zis: “Acopera-ti partea de sus! I-am raspuns ca am acest drept de a alapta, iar ea a ridicat vocea in timp ce se uiita la ceilalti pasageri si (atunci) a zis “da”, dar trebuie sa te imbraci din respect si consideratie pentru ceilalti pasageri.”, a scris Hooper.

Hooper s-a simtit “umilita, socata si infuriata”.

In urma postarii sale, compania aeriana a contactat-o pe Hooper si i-a promis sa schimbe regulamentul de calatorie si personalul din avion.

Hooper a declarat ca a ramas surprinsa intr-un mod placut sa constate ca postarea sa a primit un raspuns, cu toate ca multi oameni au intrebat-o daca ea a fost cu adevarat discreta atunci cand si-a alaptat copilul.

Ea le-a raspuns: “Cred ca este deplasat sa intrebi o persoana cu cu dizabilitati care sta pe scaun in avion, daca este discret cu dizabilitatea lui”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top