Connect with us

Revistateo.ro

Bianca Drăgușanu, declarație surprinzătoare în direct.

Star

Bianca Drăgușanu, declarație surprinzătoare: „Iubim golanii, dar ne mărităm cu…”

Bianca Drăgușanu a făcut o declarație surprinzătoare în cadrul emisiunii pe care o moderează la Kanal D. Vedeta a vorbit despre „băieți răi”, în contextul în care povestea despre o întâlnire întâmplătoare cu Codin Maticiuc.

Bianca drăgușanu, declarație neașteptată

„Iubim golanii, dar ne mărităm cu băieţii buni. M-am întâlnit cu un prieten mai vechi, Codin Maticiuc, despre care pot spune că este un băiat deştept, darnic, dar cu un suflet de golan. Mi-am amintit câte inimi a frânt el, cunoscute sau mai puţin cunoscute.

Este un mister de ce sunt atrase femeile de băieţii răi. Cuminţenia nu are şanse, pentru un rebel cu motor (n.r. Codin Maticiuc)”, a spus Bianca Drăguşanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Recomandare: Cătălin Botezatu, dezvăluire emoționantă despre Bianca Drăgușanu: „Mi-a plâns în brațe”

Bianca Drăgușanu nu e așa cum o știe lumea. Ea suferă foarte mult atunci când este criticată și nu arată acest lucru nimănui.

Cătălin a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut Bianca. Acesta s-a confesat și a spus că prezentatoarea Kanal D a plâns în brațele lui de mai multe ori când s-a simțit doborâtă de informațiilr din presă.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva.

Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat.

Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa”, a declarat Botezatu, conform wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu: De la Cătălin Botezatu am avut foarte multe de învățat

„De la Catalin Botezatu, am avut foarte multe de invatat! Dincolo de iubit, mi-a fost mentor si mi-a explicat cum trebuie sa ma comport in lumea aceasta a showbiz-ului, unde de foarte multe ori am fost ranita fara motiv!

Este adevarat ca am plans pe umarul lui, intrucat imi era foarte greu sa accept rautatile gratuite la adresa mea, iar el m-a sprijinit de fiecare data! A vazut cu adevarat ce se intampla in sufletul meu!

Poate tocmai de aceea, il respect mult, il apreciez in mod deosebit si mereu am sa gasesc cuvinte frumoase la adresa lui! A fost si va ramane un om special in viata mea”, a mărturisit blondina pentru site-ul emisiunii Wowbiz.

Bianca și Victor au devenit părinți pentru prima oară pe 26 septembrie 2016

Bianca Dragusanu si Victor Slav au devenit parinti pentru prima data si sunt mai fericiti ca niciodata de venirea pe lume a fetitei pe care o vor numi Natalya Sofia.

Victor Slav a vrut sa le transmita si prietenilor sai virtuali un mesaj:

“Azi 26 septembrie 2016 am asistat la nasterea fetitei mele Sofia. Un sentiment care nu poate fi exprimat in cuvinte.

Dragii mei…daca nu aveti copii, nu mai stati pe ganduri!”, a scris Victor pe pagina sa de socializare.

Citește și: S-a intamplat! Bianca Dragusanu a facut anuntul!

Fericitul tatic a facut primele declaratii, la doar cateva minute dupa operatia de cezariana la care a fost supusa Bianca.

“Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ti tii copilul in brate, nimic nu mai conteaza, totul se schimba parca si in momentul ala incepe alta viata.

Am strans-o in brate, nu mi-e frica s-o iau in brate, s-o intorc pe toate partile. Sunt foarte pregatit.

Am stat in sala si as repeta oricand acest lucru. In 10 minute a fost scoasa Sofia, apoi a mai durat inca o jumatate de ora pana s-a terminat totul”, a declarat Victor Slav la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top