Connect with us

Revistateo.ro

Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Gemeni

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Gemeni. Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical, putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva că pentru unii, Luna în descreştere poate crea tulburări care ţin de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie, cum ştiu să o dozeze ca să se folosească la maximum de ea.

Pentru a face progrese aşa cum îşi doresc, Gemenii trebuie să acţioneze calculat şi să nu se grăbească să tragă concluzii.

Oricum, circumstanțele vor fi o parte a acestui joc al destinului, dacă vreţi, iar acest obiectiv nu face referire la faptul că duşmanii lor sunt extrem de activi, ci la propriile greșeli care rezultă din faptul că au informaţii disparate sau nu suficient verificate şi atunci se întorc împotriva lor.

Deci, le este recomandat să acţioneze cu calm şi cu încredere.

Afectiv şi relaţional pe ici, pe acolo se iscă unele furtuni în paradis. Când vine vorba despre relații personale, sunt posibile situații ambigue, când este puțin probabil că se vor extazia de plăcere sau vor asuda încercând să găsească soluţii. Nu. Va fi suficient să ştie ce vor şi să îşi arate poziția clar fără ocolişuri.

În general săptămâna este o perioadă favorabilă, care le va permite nativilor să realizeze o creștere semnificativă. Există oportunitatea de a-şi găsi un nou loc de muncă sau pentru formarea unui parteneriat de afaceri, dar aş spune că din acest punct de vedere, am anumite reţineri, deoarece influxurile combinate ale lui Marte şi ale lui Jupiter se pot dovedi uneori distructive, ceea ce sugerează unele dificultăți.

Ca şi nativii Taur, tot cei tineri sunt cei care au probleme, dar ei le au cu cei din familie, o inadecvare a dorinţelor, cheltuieli care pentru cei din familie nu au justificare, îi pot aduce pe picior de război cu părinţii sau cu partenerul de viaţă. Zile critice: 12, 15 şi 16 decembrie.

Alţi Gemeni par să nu-şi mai găsească inspiraţia în sânul familiei şi nici în al relaţiei, şi vor căuta să compensezez aceste nevoi prin ieşiri până la ore târzii din noapte cu prietenii, şi de aici discuţiile de acasă. Zile ameninţătoare pentru ruperea relaţiilor: 13, 15, dar mai ales 16 decembrie.

Profesional stau nu bine, ci foarte bine, au o stabilitate nu doar a locului de muncă, ci şi ideatică, ceea ce pentru un nativ Gemeni spune mult, dacă ne gândim că de regulă, dacă nu sunt motivaţi pentru ceea ce fac, se reorientează repede, mai ales că Mercur este retrograd în semn opozabil, în Săgetător.

Zile faste: 11, 12, 14 şi 15 decembrie. Mi se pare important să subliniez că Gemenii vor experimenta multe lucruri interesante. Primul se va petrece probabil în prima parte a săptămânii şi se referă la o promovare sau la o ofertă de muncă într-o altă instituţie, firmă mare, şi aş spune că este o funcţie de conducere.

Aş vrea să dea o mai mare atenţie relaţiilor cu colegii, rutinei cotidiene, căci se pare că de acest lucu va depinde foarte mult cariera lor în viitor.

Totuşi, pe 14 decembrie, femeile să fie atente cum vorbesc cu colegii mai în vârstă. Unele tensiuni din plan personal au impact major asupra muncii şi le fac să dea cu bâta în baltă şi să piardă sprijinul unor oameni de care au reală nevoie.

Dacă au propria afacere, este momentul să se gândească la extindere, dar să nu se grăbească să îşi pună ideile în practică încă. Mercur retrograd!! Să nu permită ambiguităţi, să nu îşi arate slăbiciunile oricui, chiar dacă sunt prieteni, în caz contrar, există un risc maxim să le piară iniţiativa.

Pentru mulţi Gemeni câștigurile vor veni dinspre publicitate, din vânzări și tranzacţii imobiliare, din închirieri sau din acţiuni de bokeraj. Trebuie să ia măsuri pentru a reduce din împrumuturi şi să evite complicațiile financiare cu prietenii. Lucrurile se vor îmbunătăți până la sfârșitul săptămânii.

Sănătatea nu le va ridica probleme, în măsura în care au un regim de viaţă adecvat. Apelează la remedii naturale mai de grabă decât la cele alopate. Un mic dejun sănătos şi un prânz hrănitor sunt secretul pentru o viaţă sănătoasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top