Connect with us

Revistateo.ro

Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Taur

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Taur. Nu se mai simt bombardaţi cu tot felul de probleme, nu se mai simt stresaţi de apropierea vreunui termen limită şi nici nu mai sunt stresaţi de ideea că nu vor şti să echilibreze viaţa profesională cu cea sentimentală.

Mai mult, pentru unii dintre ei este perioada concediilor, şi lucrurile sunt cu atât mai relaxante, nu vor resimţi chiar atât de puternic retrogradarea lui Mercur.

Problemele sentimentale aş spune că le aparţin, în această săptămână, celor tineri, celor care nu au experienţă, dar care nici nu vor să accepte că pe ici, pe acolo, mai pot îmbunătăţi ceva sau ar putea învăţa câte ceva.

Poate că este o capcană jupiteriană ca să vadă că acolo unde sunt excese, lucrurile pot scăpa de sub control. Sunt parteneri de încredere şi atrag prin magnetism personale, nu întâmplător sunt zodia pereche a Scorpionului.

În prima decadă a lunii li se va cere să nu mai gândească atât, ci să acţioneze şi asta va fi o adevărată provocare pentru ei. În cupluri domneşte armonia, poate, la începutul lunii, să fie mici disensiuni cu cineva drag, dar lucrurile se vor lămuri repede, aşa că să fie pregătiţi pentru orice.

Li se cere sprijin şi vor depune eforturi pentru a se alinia cerinţelor celor din familie. Dar să nu uite că un factor important, în acest sens, este comunicarea.

Se consideră victime la propriu, sunt convinşi că soarta are ceva cu ei, dar nici nu le trece prin cap să se gândească măi, dacă la mine este problema, dacă încăpăţânarea, gelozia şi furia de nu a putea avea ce îmi doresc acum, creează starea de fapt?! Nu, dimpotrivă,se victimizează. Zilele critice: 13, 14, 15 şi 16 decembrie.

Nici cuplurile mature nu scapă de probleme, ar putea pierde o persoană iubită, pot avea probleme cu copii sau copiii să le creeze probleme care să îi scoată din circuitul financiar ceva vreme. Atenţie la ziua de 16 decembrie.

Nici măcar profesional cei tineri nu sunt scutiţi de probleme. Vor fi concentraţi pe propria creativitate încă de la începutul lunii, fără însă să forţeze lucrurile, şi vor aplica proiectul la care lucrează mai repede decât cred, vor lucra pentru ei şi implicit vor analiza punctele slabe.

Din a doua jumătate a lunii să se concentreze pe informaţiile şi documentaţia pe care o au ca să poată materializa proiectele următoare. Oportunitățile vor fi determinate de rezultatele obţinute.

Acum, cârma propriului destin este în mâinile lor, deci să fie atenţi la deciziile pe care le iau, să nu se grăbească ci mai de grabă prudent. Unii îşi caută un loc de muncă, alţii sunt în pericol să piardă un loc de muncă.

Sau sunt iritaţi, ori au impresia că nu sunt remuneraţi pentru munca lor, dar oare cine a avut salariu de director încă de pe băncile şcolii? Peste tot li se va cere experienţă şi… de aici sensibilităţile lor.

Zile grele: 14 şi 15 decembrie. Ziua de 15 decembrie este una foarte bună pentru doamne, care vor demonstra că nu ai nevoie de prea multe pentru a crea un mediu de muncă activ şi dinamic, culmea, ele cărora nu le prea place ideea de mişcare.

Financiar, avantajaţii săptămânii, clar sunt adulţii care vor şti ce şi cum să negocieze, sau vor primi confirmarea că urmează să sosească nişte bonusuri de pe urma unor contracte. Din acest punct de vedere aş spune că zilele de 11, 12, 14 decembrie sunt zile benefice.

În ce priveşte sănătatea, aici ar putea fi ceva probleme, chiar în regim de urgenţă, crizele renale fiind unul din motive, dar mai putem include şi ocluziile intestinale şi peritornitele, ca urmare a unor indigestii repetate.

Dacă sunt în concediu, să fie atenţi ce mănâncă, dacă sunt acasă, să o lase mai moale cu grăsimile şi cu carnea.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top