Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Reacția cutremurătoare a româncei care l-a pus pe Moșu’ să-l bată cu nuiaua pe copilașul ei de 3 ani

Imaginile în care un băiețel de 3 ani din Bistrița Năsăud a fost terorizat de Moș Crăciun, în persoana concubinului mamei sale a înlăcrimat România.

Femeia se apără pentru prima oară și recunoaște că a greșit, iar intenția ei nu a fost nicio clipă să îi facă rău băiatului. În apărarea femeii a vorbit și bunica băiatului.

„Am vrut să îl speriu puțin de Moș. A primit și cadouri. Nu cred că în filmarea aia s-a văzut că l-a snopit în bătaie Moșu’. Recunosc, ca mamă am greșit puțin. Îl cresc singură. Așa am crezut că e bine să fac. Recunosc că am greșit.

CITESTE SI: In copilarie, era batuta zilnic de tatal ei. Dupa 40 de ani a descoperit un secret teribil

E copilul meu și mă doare sufletul. Nu îl maltratez, e sufletul meu. Poate am exagerat puțin, dar nu l-am maltratat sau bătut niciodată”, a mărturisit printre lacrimi mama băiețelului, notează ziarul Libertatea.

„I-o adus daruri Moșu’. Așa vine Moșu’ cu bota, l-a pus să zică niște rugăciuni și atât. S-a panicat că i-a fost frică de Moș, probabil.

Filmulețul l-a făcut un nepot de-al meu și i l-a trimis tatălui copilului, care a vrut să ne facă un rău și ne-a făcut”, spune bunica băiețelului, vizibil afectată.

„Și la grădiniță are probleme, pentru că are foarte multă energie. Nu l-am bătut niciodată nici eu nici maică-sa. Nu consideră că l-a traumatizat pe copil.

Nu a fost o sperietură, după care să rămână copilul cu traume. Are foarte multă energie. Nu am făcut nimic ieșit din comun, l-a speriat moșul puțin cu bota, asta-i drept”, a completat bunica celui mic.

Cazul, pe scurt

Imagini revoltătoare au apărut în ultimele ore pe Internet cu o familie dintr-o comună bistrițeană.

Un copil este umilit și lovit cu nuiaua de concubinul mamei sale, costumat în Moș Crăciun. Micuțul e pus la perete și îndemnat să își recunoască greșelile, ca și cum ar fi comus ceva ireparabil.

I se aduc tot felul de acuzații, iar Moșul îi cere să îi promită mamei sale să o asculte, să mănânce tot din farfurie și să nu mai mâzgălească pereții de la grădiniță.

Tatăl copilului a primit imaginile și a sesizat imediat autoritățile. A fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, iar reprezentanții au sunat apoi la colegii din Bistrița Năsăud.

Din informațiile obținute de jurnaliști, copilul se află în grija mamei deoarece părinții sunt despărțiți. La un moment dat, în imagini apare și o fetiță care este obligată să stea în genunchi și să spună o rugăciune.

Aceste imagini au apărut datorită unui cititor al site-ului reporterntv.ro a care le-a trimis pe Facebook.

Sociologul Gelu Duminică: Este o realitate. România încă se află în secolul XVIII

„Acesta nu e nicidecum un caz izolat. Educație prin bătaie și prin abuz emoțional este o realitate.

De foarte multe ori ne-am amuzat cu scrierile lui Creangă, Face parte din cultura românească. Bătaia-i ruptă din Rai, iar prin bătaie tu nu abuzezi, ci educi.

Chestiunile astea arată un mod de gândire. Ce o fi în sufletul copilului ăluia? În loc să se bucure de copilărie, de simbolul lui Moș Crăciun, el e bătut cu un băț?

Ce fel de om va fi copilul ăla? Ce viitor va avea? Aceste lucruri se întâmplă mai des decât ne place nouă să recunoaștem. Foarte mulți din România spun: și ce dacă?

Aduceți-vă aminte că noi eram puși să stăm la colț cu mâinile la spate, eram bătuți cu funia, în beci. Dacă mulți dintre noi ne-am spune poveștile o să vedeți că nu diferă cu mult.

Românii consideră această realitate una normală, un etalon al educării. Stăm cu capul plecat, iertători de toate.

Din punct de vedere cultural, România se află încă în secolul XVIII. E normal ca un copil la trei an să stea în genunchi și să fie terorizat de simbolul bucuriei?

Moș Crăciun se înscrie în pleiada asta: doctorul, care vine și-ți face injecția, preotul, polițistul care vine și te pedepsește, țiganul care vine și te fură…

Cum îl dezvolți tu, așa îl ai”, a declarat sociologul Gelu Duminică la Digi 24.

Copil, BĂTUT umilit și amenințat de iubitul mamei sale, care era deghizat în Moș Crăciun. VIDEO from 1 on Vimeo.

Sursa: reporterntv.ro, digi24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top