Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei 11 decembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Sfatul zilei

Sfatul zilei 11 decembrie 2017. Clipe de singurătate pentru o zodie

Sfatul zilei 11 decembrie 2017. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Fii bun și nu răspunde cu aceeași monedă oamenilor răi. Arată-le că ești înțelept și se poate acționa și altfel, fără să rănești oamenii din jur. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Profită de fiecare clipă a vieții. Fă fapte bune, dăruiește din ceea ce ai și bucură persoanele dragi atunci când poți să o faci. Numărul norocos al zilei: 3.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 11 decembrie 2017. O zodie are parte de o surpriză neplăcută

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Du-ți la capăt planurile și nu te lăsa doborât de criticile celor din jur sau de obstacolele care apar. Fii luptător, pentru că știi că vei reuși! Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Nu mai amâna lucruri pe care trebuie să le rezolvi. Sfârșitu anului este aproape și ar fi bine să nu lași treburi nerezolvate. Fie că sunt pe plan personal sau profesional. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fii calm și nu mai acționa impulsiv la fiecare acțiune care nu e pe placul tău. Trebuie să înțelegi că nu ai dreptate mereu și trebuie să asculți și părerea celor din jur. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Nu mai pune la suflet tot ce vorbește lumea. Oricât de mult ai încerca nu vei reuși să fii pe placul tuturor. Până la urmă doar tu știi adevărul despre tine. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Trebuie să îți amintești că relația cu persoana iubită presupune și unele sacrificii. Dacă nu ești dispus să le faci, relația ta nu poate evolua. Numărul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Optimismul tău îi poate molipsi și pe cei din jur. Fii tu cel care aduce bună dispoziție în viața persoanelor dragi și vei vedea că și tu te vei bucura de fericirea lor. Numărul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Ar trebui să petreci câteva clipe de singurătate și să găsești soluția la problema care te apasă. Analizează cu atenție ce opțiuni ai la dispoziție. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu te înconjura de oameni critici, care nu văd decât răul. Tu ești o fire optimistă, care nu are voie de asemenea persoane în jur, mai ales astăzi. Numărul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu grăbi unele lucruri care necesită mai mult timp. Uneori, trebuie să ai răbdare pentru a obține tot ceea ce este mai bun de la viață. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Nu poți mulțumi pe toata lumea, deci n-ar trebui sa mai incerci din rasputeri sa fii ceea ce nu esti. Important este ca tu sa fii multumit de tine insuti. Numărul norocos al zilei: 24.

Mihai Voropchievici: Mantra magică pentru fiecare zodie în parte

Mihai Voropchievici a vorbit despre mantra pentru fiecare zodie, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, la antena 3. Mantra este formula sacră cu valoare magică și educativă.

Care este mantra pentru zodia ta

Berbec: Acceptă prezentul, eliberează-te de trecut și crezi în viitorul tău.

Taur: Fă doar ceea ce te temi. Ai încredere în tine și spune-ți în permanență: Eu pot!

Gemeni: Ce nu e corect nu face. Ce ție nu îți place altuia nu-i face.

Rac: Nu lăsa emoțiile să te țină sub papuc. Intuiția și Dumnezeu vor fi călăuza ta.

Leu: Vrei prim planul mereu. Ai încredere doar în tine. Nu te lăsa influențat.

Fecioară: Ai tot ce îți trebuie pentru a fi fericit, dar încearcă să ai încredere doar în tine și nu te lăsa influențat.

Balanță: Inima e busola, creierul e farul ce îți luminează drumul. Ia decizii înțelepte întotdeauna. Pune totul în balață.

Scorpion: Bunătate prea multă, inimă ruptă. Nu fii influențabil în rău.

Săgetător: Ascultă tot timpul, pentru că nu deții tu adevărul și dreptatea.

Capricorn: Învață să te bucuri de viață. Nu îți mai face griji mereu. viața e frumoasă și în lucrurile mărunte.

Vărsător: Deschide sufletul, mintea și nu mai fi atât de rezervată. Ieși din carapace!

Pești: Lasă-te dus de val. Nu-ți face obsesii din toate nimicurile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top