Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Sfatul săptămânii 11-17 decembrie 2017. Răscoală sufletească pentru 2 nativi

2 nativi sunt îndemnați de astre să fie extrem de atenți la situațiile care se creează în jurul lor. Vor fi puși la grea încercare începând din această săptămână.

Citește sfatul săptămânii 11-17 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Perioada aceasta este benefică în special comunicării cu partenerii de afaceri. Ai șanse foarte mari să câștigi bani mulți din proiecte noi, acele proiecte de care te fereai mai tot anul pentru că nu reprezentau nicio garanție.

TAUR – Săptămâna asta va fi decisivă din punct de vedere profesional: ori vei stagna și va trebui să te mulțumești cu statutul tău actual, ori vei evolua pe scară ierarhică.

GEMENI – Trebuie să ai în vedere că multe din vorbele pe care le spui îi pot afecta pe cei din jur, fie că sunt rude sau prieteni apropiați. Trebuie să te gândești serios la o reactualizare a discursului tău astfel încât să nu te interpreteze nimeni greșit.

RAC – Zilele de 12 și 13 decembrie aduc pentru tine speranțe noi. Se vor schimba multe lucruri în bine în perioada următoare, așa că ai mare grijă ce îți dorești.

LEU – Nu asculta părerile oamenilor care nu ți-au demonstrat nimic în viață. Trebuie să te concentrezi pe ceea ce știi tu cel mai bine să faci, așa că ai toată încrederea.

FECIOARĂ – Tentația de a accentua anumite stări ori cuvinte îți vor aduce numai deservicii. În sufletul tău să de o bătălie pe care trebuie să o câștigi cu orice preț. E timpul să renaști din propria cenușă.

CITESTE SI: Mihai Voropchievici: Mantra magică pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 11-17 decembrie 2017. O săptămână dificilă, cu multe atenționări

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

BALANȚĂ – Ascultă-ți intuiția mai mult ca niciodată în perioada asta. Se vor schimba o serie de aspecte, iar steaua ta norocoasă va răsări la finalul săptămânii.

SCORPION – Nu ai de ales și trebuie să accepți anumite condiții parteneriale. Trebuie să faci tot posibilul să mergi mai departe cu datele actele, cu ceea ce îți este scris să se întâmple. Vrei, nu vrei, unele lucruri nu depind de tine.

SĂGETĂTOR – Roagă-te să treci cu bine de criza financiară în care singur te-ai băgat. Trebuie să fi prevenit situația complicată de față, însă te-ai gândit că nu are cum să ți se întâmple ție una ca asta. Acum trebuie să taci și să înghiți.

CAPRICORN – Timpul trece, leafa merge. Dacă ăsta e dictonul după care te ghidezi, faci o foarte mare greșeală. Trebuie să schimbi atitudinea. Acest comportament nu îți va aduce beneficii pe termen lung, ai să vezi.

VĂRSĂTOR – La tine stă cheia înțelegerii situației complicate care îi implică pe cei dragi ție. Tu trebuie să pui piciorul în prag și să arăți realitatea așa cum este ea, pentru că tu o înțelegi cel mai bine.

PEȘTI – Fierbi în tine și asta te deranjează. Nu știi cum să depășești situația dificilă și te simți din ce în ce mai neînțeles. Ai nevoie de puțină stabilitate emoțională dacă vrei să nu mai suferi. Lasă toate relele la o parte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top