Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 2 si 3 septembrie

Stiri

Horoscop 2 si 3 septembrie

Horoscop 2 si 3 septembrie – vezi ce ti-au pregatit astrele in aceste zile!

BERBEC
2 SEPTEMBRIE
Ai mari rezerve daca sa pornesti pe noul drum care ti se deschide acum. Nu esti suficient de bine informat despre ce te asteapta la capat, de aceea ai prefera chiar sa renunti. Nu esti nici in cea mai buna forma psihica pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ti se ofera. Daca nu poti evita totusi schimbarea de directie, ar fi bine sa te informezi din cat mai multe surse ca macar sa pornesti pe acest drum cu sufletul impacat ca stii ce se poate intampla pe parcurs sau la destinatie, altfel vei face fiecare pas cu frica, de parca ai calca pe gheata subtire.

3 SEPTEMBRIE
Nu pune la suflet conflictele care mai apar in mediile prin care treci. Daca te lasi pacalit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reactiona si mai dur, si nu are rost sa torni gaz pe foc in acest mod. Ia-o si tu in gluma, raspunde ironic ori de cate ori vezi pe cineva nervos, pentru ca asa vei dezamorsa mult mai repede orice situatie conflictuala. A intra si tu in capcana nervilor, nu ajuta pe nimeni, pentru ca tu ai putea fi si mai agresiv in manifestare, ca atare tu trebuie sa fii cel care sta departe de ispita certurilor aprinse!

TAUR
2 SEPTEMBRIE
O problema de sanatate iti cam strica planurile de azi. In loc sa te concentrezi la ce aveai de facut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau esti consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru tine, in cazul in care aveai un program arhiincarcat. Astfel de momente au si ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, cand depasesti limitele propriei tale fiinte, pentru ca ce-i prea mult strica: ori alimentatia gresita, ori stres prea mare, ori munca prea multa. O pauza ti-ar fi benefica, in care sa acorzi si tu mai multa atentiei organismului tau.

3 SEPTEMBRIE
Ai mers pe o pista falsa – desi nu prima oara – si iar ai gresit. Cand te vei invata minte sa nu mai face asemene erori? Ai stat o vreme captiv intr-o mare amagire care acum isi arata adevarata fata. Normal ca suferi ca nu te-ai trezit la realitate mai devreme, si ai tendinta de a trece in revista si alte situatii din trecut in care ai picat in aceeasi plasa, semn ca nu ai invatat ce trebuia din acele lectii. Ti se vor da iar si iar pana cand vei intelege care e adevarata explicatie a acestor evenimente si sa nu te mai lasi pacalit de aparente inselatoare.

Pagini: 1 2 3 4 5 6

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top