Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Vărsător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – VĂRSĂTOR

Problemele acestor nativi circumscriu ideii de familie, de sentimente, de creativitate, ceea ce le dă un mod de reacţie destul de agresiv, cu conotaţii violente de cele mai multe ori, trântesc, sparg, rup, distruc, crize de personalitate care nu pot fi împiedicate decât de ei înșiși.

Aceste descărcări au loc pe fondul acumulării unor nemulţumiri pe care ei, de cele mai multe ori, le ascund sub un zâmbet sau stare de calm, dar care macină şi se amplifică până la momentul în care explodează efectiv.

De aceea, cred că cel mai bun lucru pentru ei este să se enerveze atunci când trebuie să se enerveze, să râdă atunci când trebuie să râdă, să plângă atunci când trebuie să plângă. Vor săpa destul de adânc pentru a ajunge acolo unde doresc.

Pe 18 şi 19 decembrie pregătesc o ieşire de pomină care să mobilizeze prietenii apropiaţi şi cunoştinţele. Este ambiţia lor să de un impuls zilelor de 22 şi 23 decembrie şi să se retragă, cum au obiceiul, în turnul lor de fildeş, noroc că le trece repede şi pe 23 decembrie se pregătesc de mini-vacanţa de Crăciun.

Săptămâna aceasta marea problemă rămâne faptul că nu reuşesc să disocieze planul personal de cel profesional. Când se simt iubiţi şi sunt fericiţi, creativitatea lor prinde aripi şi sunt capabili să dea lucruri extraordinare, dar când sunt supăraţi, trăiesc acut sentimentul de insecuritate, totul se complică.

Acum se descoperă şi realizează câte lucruri îi apropie şi câte pot face împreună. Unde vor să ducă această relaţie, numai de ei depinde. Oricum, săptămâna se arată deosebit de ofertantă sub aspectul unei întâlniri cum numai odată în viaţă au ocazia să li se întâmple.

Să fie atenţi doar la zilele de 18 și 19 decembrie, care ar putea reprezenta un risc sentimental inutil, mai ales că nu ştiu cât de adânci sunt apele în care au intrat şi se pot îneca. De asemenea, este posibil ca unii Vărsători să decidă să se separe şi de aici criza de identitate, nu au ce face, trebuie să ia lucrurile cum sunt.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – VĂRSĂTOR

Acuzele care au decis separarea par să ţină de detaşarea acestor nativi şi prea multa cerebralitate care îi susţin în tot ce fac.

Profesional, ar putea trece de asemenea, printr-o criză, dar eu cred că această ciză ţine, de astă dată, de răutatea unor colegi, incapabili să se ridice la nivelul Vărsătorului. Vor avea o mulţime de idei, ceea ce îi va aduce în atenţia şefilor, dar şi a colegilor, pentru că aşa cum spuneam nu demult, ei trăiesc în viitor, nicidecum în prezent.

Este momentul să înţeleagă, şi ei şi cei din jur, că dispun de energia necesară ca să le uşureze munca celorlalţi, care nu reuşesc să ţină pasul cu ei.

Să se mobilizeze în acest sens şi vor face un lucru extraordinar. Şi aici este vorba despre pricepere, viteză de reacţie, soluţiile viabile pe care le au mereu la-ndemînă. Deci, să-şi ferească spatele dacă este posibil tot pe 20, 21 şi 22 decembrie, ca pe 23, norocul lor proverbial să le aducă recunonaşterea.

Financiar încă nu s-au echilibrat, dar ziua aceea este aproape, să nu dispere. Banii vin şi pleacă, în acelaşi mod, surprinzător de repede, acum sunt, acum nu mai sunt. Atenţie la ziua de vineri, 22 decembrie.

Marea problemă continuă să rămână tahicardiile, senzaţiile de sufocare, atacurile de panică, toate ca urmare a oboselii, a stresului acumulat şi a incapacităţii lor de a se linişti, sistemul lor nervos, sensibil acum, este supus unor presiuni exterioare neaşteptate. Să înveţe să se relaxeze!!

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top