Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – CAPRICORN

Parcă se mai îndulcesc lucrurile şi pentru aceşti nativi, deşi potenţialul de agresivitate sau de violenţă împotriva lor este încă destul de mare. Întâlnesc oameni certaţi cu bunul simţ, încearcă să îi evite, dar se pomenesc în vârtejul evenimentelor fără să aibă, practic, nicio vină.

În schimb, au o abilitate uluitoare de a comunica şi de a înţelege rapid lucrurile, astfel încât vor avea satisfacţia reciprocă de a se putea descurca cu ceea ce au la-ndemână.

Lucruri care până mai ieri erau sigure, acum se dovedesc incerte şi chiar dispar.

Relaţional, sunt prinşi de astă dată în vârtejul sentimentelor pe care le-au tot ignorat de o vreme încoace, nu mai pot da înapoi, vor fi puşi în situaţia de a alege, nu ştiu cât de bine o vor face, ei nu sunt oamenii care să fie grăbiţi, au nevoie de timp şi de analiză, ori acum lucrurile se precipită şi trebuie să ia o decizie.

Zile destul de stresante: 20, 21, 23 decembrie. Se simt obosiţi să tot aştepte ca persoana la care se gândesc să dea un semn că înţeleg demersurile lor. Ei bine, atunci înseamnă că este momentul ca ei să devină un pic mai vizibili, să încerce să facă ceva mai mult decât să aştepte momentul prielnic, trebuie să ia prin surprindere persoana ca să poată miza pe înţelegere şi acceptare.

Cuplurile în care lucrurile merg ca pe roate se pregătesc să plece în concediu, iar cei care sunt pe cale să devină un cuplu aleargă pentru ultimele pregătiri, doar este cel mai solemn moment din viaţa lor. Cei care nu au pe nimeni, să deschidă bine ochii vineri, pe 22 decembrie, pentru că ar putea întâlni femeia sau bărbatul visat.

Profesional, meritele lor sunt recunoscute de toată lumea, vor fi recompensaţi pentru îndeplinirea sarcinilor, pentru strategia impusă sau pentru modul în care ştiu să găsească soluţii acolo unde nimeni nu se aşteaptă, pentru lansarea unor proiecte în care alţii nu au avut curajul să se bage.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – CAPRICORN

Cert este că aceşti nativi găsesc în muncă cea mai bună formă de exprimare. Pe 19 decembrie sunt cei mai buni colaboratori cu cei cu care au anumite afinităţi. Succesul nu va întârzia să apară, undeva pe 21 şi pe 12 decembrie, dar asta nu înseamnă şi că a venit momentul pentru o pauză, deloc.

Trebuie să menţină ştacheta ridicată până după Crăciun, dacă vor ca ceea ce obţin să se şi consolideze. Logic că dacă profesional lucrurile merg bine, aceasta trebuie să se vadă şi la nivelul buzunarului, deci nu îi văd pe aceştia să aibă probleme financiare sau să nu aibă bani.

Dimpotrivă, parcimonia lor proverbială le poate aduce renumele de zgârciţi, dar pe ei nu îi deranjează. Încrederea în sine și capacitatea de a lua inițiativa vor fi dezamăgitoare în această lună, pentru că nu vor evolua aşa cum îşi doresc. Nu le rămâne decât să aibă răbdare și să persevereze în eforturile lor.

Posibil să fie nevoiţi să dea bani pentru sănătatea cuiva din familie, mamă sau soţie, şi o vor face fără să se uite în portofel.

La sănătate, ei nu sunt oameni care să se plângă, ci suferă în tăcere, mai ales dacă se pune problema durerilor articulare. Atunci când decid cum să rezolve lucrurile este foarte important să se întrebe: cât de sănătoasă este ceea ce vor să facă, au timpul necesar sau va urma o perioadă cu stres intens?

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top