Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – SCORPION

Cred că săptămâna aceasta va fi şi pentru ei una a recoltelor, în sensul că le vin bani, atât din familie, cât şi din varii locuri şi locaţii pe unde mai vieţuiesc ei atunci când vor să câştige un ban în plus.

Sunt avatajate serviciile de culegere a informaţiilor, de întocmire de dosare, activităţile de investigare, cam tot ce acoperă zona lor de acţiune sau alte câmpuri de interes. Foarte activi, mai ales în arii strategice.

Un nou proiect profesional, un alt loc de muncă, mai bun, o nouă fază a relației, un nou plan pentru asigurările de sănătate – indiferent ce s-ar gândi să facă, acum este momentul să materializeze.

Ar putea fi tentaţi să mănânce prea multă ciocolată sau să se îndrăgostească, între două îmbucături, de interlocutorul sau interlocutoarea sa, mai ales pe 19 decembrie. Să-şi amintească cât sunt de importante lucrurile aparent banale sau gesturile spontane, pe 21 şi 22 decembrie.

Pe de altă parte, se încearcă o reconectare prin comunicare cu familia, lucru bine gândit. Vor face multe drumuri, unii vor pleca în concediu, alţii în interes de serviciu, dar, una peste alta, viaţa lor se dinamizează şi vor alerga de colo colo ca să-şi dovedească utilitatea.

Spuneam că relaţional se încearcă reînnodarea relaţiilor cu cei din familie, nu este vorba de faptul că nu discută cu cei din familie, dar ei o fac doar în limitele necesarului, dacă s-ar putea monosilabic, ar fi şi mai bine şi sunt mai mult plecaţi.

Dacă nu au ştiut cum să-şi demonstreze iubirea sau nu au ştiut să şi-o apere, iată că acum, încă de la început de lună, vor şti cum să o facă. Şi ei vor face prima mutare. Acum îşi doresc să stea mai mult pe acasă, se interesează de problemele partenerului de viaţă, de cum merg copiii cu şcoală, despre nevoile rudelor apropiate. Zile bune: 21, 22 şi 23 decembie.

În cuplurile tinere, dragostea funcţionează ceas, ele confirmând zicala, dacă mai era nevoie, că în pat se rezolvă toate problemele.

Nu se întrevăd probleme pe frontul muncii, mai de grabă aş spune că este un soi de monotonie pe care vor să o spargă şi vor reuşi, mai ales acolo unde sunt şefi, prin reorganizarea muncii şi replanificare obiectivelor, prin teren pe care să îl facă toată lumea, şi şef, şi subordonat, şi chiar vor încerca să îi ajute pe care care nu se descurcă, prin sugestii şi aprecieri.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – SCORPION

Nu mai împung la propriu, o fac doar prin voce. Toată săptămâna este bună din acest punct de vedere. Dacă la locul de muncă au o mulțime de idei noi, în timp ce sunt pe teren, strălucesc de asemenea, cu tot ce implică asta – documentaţie nouă, departamente noi, noi campanii de publicitate.

Indiferent de ce vor face, sunt în fază de creaţie. Să se bucure şi să se asigure că dorm suficient pentru a-şi conserva energia.

Spuneam că banii se adună, se adună aşa cum nici ei nu sperau, zilele de 21 şi 22 decembrie fiind grăitoare în acest sens.

Este posibil să se hotărască pentru schimbarea unor lucruri în casă, dar la fel de bine, să decidă împreună cu familia să ia o rudă în vârstă în îngrijire,pentru a asigura o viitoare casa copiilor. Posibile probleme care ar putea duce la o serie de pierderi financiare, să nu intre în panică, deoarece stă în puterea lor să atenueze aceste lucruri.

Să fie atenţi la problemele cu coloana, dar şi cu rinichii, pentru că săptămâna aceasta vor fi la ordinea zilei durerile de spate. Totuşi, să încerce să nu se refugieze în mâncare, ci să apeleze la metode sănătoase de reducere a stresului, cum ar fi meditația, jogging-ul și o masă în compania prietenilor.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top