Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – BALANȚĂ

Energizaţi de trigonul de foc şi sensibilizaţi de un trigon în semne de apă, aceşti nativi încearcă să recupereze timpul pierdut. Din fericire, nu a fost un timp pierdut, ci este vorba despre lecţii de viaţă pe care au trebuit să şi le însuşească, pentru a putea merge mai departe.

Capitolul comunicare rămâne un domeniu la care mai au de lucrat, în sensul că este posibil încă să nu realizeze că lucrul cel mai cinstit este de a spune oamenilor ce gândeşti, nu doar să te detaşezi de eveniment şi să îl analizezi.

Pe de altă parte, cred că au nevoie de ceva mai multă încredere în ei, dar şi în ceea ce fac. Se anunţă temeri şi frici, spaime legate de pierderea poziţiei sociale, de pierderea funcţiei sau a locului de muncă.

Atât timp cât sunt conştienţi că ceea ce fac este bine, nu au de ce să se teamă. Vor avea rezultate excelente indiferent ce vor face şi se simt bine. Dacă pe 19 şi pe 20 decembrie îi năpădesc amintirile, cred că a sosit momentul să-şi ia rămas bun de la Trecut şi să se pregătească să trăiască în viitor.

Trecutul nu se mai întoarce, Viitorul de acum se construieşte. Vor descoperi frumuseţile lumii pe 21, 22 şi 23 decembrie, dacă vor şti unde să caute. Meditaţiile sunt bune, dacă sunt practicate cu regularitate.

Cum lucrurile s-au detensionat, normal că şi aspectul relaţional s-a mai relaxat, Balanţele se simt bine în mijlocul familiei, fac planuri de vacanţă şi chiar ar putea să plece în concediu.

Se recimentează legăturile de sânge, se regăseşte acel farmec al întâlnirilor în doi, ceea ce pentru o Balanţă dă nota de echilibru interior de care are nevoie. Ieşiri în doi, cine la lumina lumânărilor, toate vin să completeze un gol sufletesc pe care l-au simţit aceşti nativi în ultimii doi ani.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – BALANȚĂ

Zile excelente: 20, 21, 22decembrie. Tot acum este un timp propice pentru un copil, dar şi pentru a decide că este momentul să-şi găsească un cuibuşor numai al lor. De asemenea, Balanţele care îşi întemeiază acum un cămin sunt foarte bine susţinute.

Şi profesional sunt în trend, chiar sunt supuse unui tir de solicitări în ceea ce priveşte capacitatea lor de sinteză şi mentalul lor analitic.

Este posibilă o ofertă nouă de muncă, cei care nu au un loc de muncă să găsească unul, ba chiar aş spune că pentru Balanţele care doresc să pornească pe cont propriu, acum este un moment excelent să înceapă propspecţiunile, să vadă ce alternative găsesc, spre ce doresc să se îndrepte.

Deci, este bine să verifice cum se descurcă cu rutina, dacă îi nemulţumeşte ceva, dacă există rivalități care ar trebui eliminate sau tensiuni pe care le întreţine cineva intenţionat.

Totuşi, le sugerez să analizeze foarte atent ce doresc să facă. Zile benefice: 22 şi 23 decembrie.

Financiar sunt în grafic, nu cheltuiesc mai mult decât este necesar şi doar pentru problemele stringente. Să nu cumpere nimic, să nu dea nici un acont. Este o lună în care este bine ca veniturile să fie adunate şi conservate în conturi. Investiţii abia din toamnă.

Ca sănătate, să fie atenţi la alimentaţie şi să se hidrateze cum trebuie, să consume fructe de sezon. Nu ar strica un set de analize care să vizeze tractul urinar şi rinichii. Să se odihnească cât mai mult.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top