Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – FECIOARĂ

Aceşti nativi par să fi luat ceva din anvergura specială a Leilor, le merg lucrurile pe aproape toate planurile, cu unele excepţii legate de familie, nu este vorba de relaţiile de cuplu, cât mai de grabă aş spune că este vorba despre boala unui părinte.

Sunt însă nativi care vor pune punct unor lucruri, pe care trebuiau să le încheie de multă vreme dar… Problemele altora trebuie să fie ultmele la care să se gândească dacă vor ca pe

18 sau 19 decembrie lucrurile să decurgă cum doresc şi să obţină succesul pe care îl doresc. Când lucrurile merg atât de bine, de ce să se streseze pentru probleme care nu le aparţin? Lucrurile se vor tensiona uşor în urma unui dezacord cu şefii şi acum cred că ar trebui să ia în calcul şi să analizeze bazele emoționale și psihologice ale conflictului declanşat la începutul lunii.

Mulţi nativi preferă acum să facă ordine în viaţa lor, să încheie capitole relaţionale. Unii se vor înţelege şi vor merge de comun acord la notar, alţii vor dori partaj pe cele mai ciudate lucruri numai ca să facă zile fripte fostului partener.

Uranus nu îi va ierta nici pe unii nici pe alţii, dimpotrivă, îi va supune unor teste de anduranţă care nu ştiu cât îi vor speria, dar ştiu sigur că le vor da de gândit.

Deci, zilele de 20, 21, 22 decembrie vor fi zile de nervi, tensiuni, neînţelegeri, pe care însă vor avea putearea să le încheie în nota lor, fără intervenţia altora din familie.

Cuplurile tinere vor prefera un concediu peste graniţe, în timp ce cele adulte se vor refugia la munte sau la mare, unde vor simţi ei că trebuie să ajungă.

Profesional, mi se pare că stau cel mai bine. Favorizate doamnele, bineînţeles, sau cei la vârsta pensionării care simt că nu mai pot şi doresc să transfere ştafeta meseriei, a responsabilităţilor sau cârma afacerilor în mâinile celor mai tineri.

Zile de decizie: 20 şi 21 decembrie. Posibile negocieri pentru un nou loc de muncă, după cum este posibil să ia parte la un seminar sau un simpozion unde meticulozitatea, pragmatismul şi precizia informaţiilor să le pună în evidenţă creativitatea.

Foarte bune în acest sens zilele de 22 şi 23 decembrie. Dăcă joacă murdar, le vor pune în faţă tuturor detractorilor, cele mai mici detalii ale greşelilor din ultimul an, pe 18 și 19 decembrie. Să nu se lase provocaţi.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – FECIOARĂ

Vor fi pe cai mari pe 20 şi 21 decembrie. Apoi, pe 22 şi 23 decembrie să-şi facă timp pentru redactarea finală a proiectului. Să joace un pic provocator şi să nu fie surprinşi că reuşesc să obţină ce vor.

Financiar, mingea este în terenul lor, pot obţine bani din mai multe surse, dar în acelaşi timp, pot fi câştigătorii unei licitaţii, al unui proiect sau al unui contract care le va băga bani serioşi în buzunar, pentru cel puţin doi ani de-acum înainte.

Trebuie să gestioneze lucrurile de maniera: orice diferend ar avea, să îl evite, să bată în retragere, să nu riposteze pentru că riscă să rămână fără surse de venit. Unii nativi se implică în afaceri mai puţin curate, dar nu vor avea câştigurile pe care scontează, ci mai de grabă o mulțime de probleme care ar putea fi dezastruoase.

Ca sănătate, rămâne deschis sezonul alergiilor, de orice fel, nu doar cele alimentare, dar şi a nevoii de odihnă. Excluzând problemele emoţioale de pe 17 şi 18 decembrie, atenţi cum sunt cu sine, nu cred să aibă probleme prea mari.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top