Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Leu

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – LEU

Aceşti nativi pot fi fericiţi deoarece au tot ce-şi doresc. De 12 ani nu au mai fost într-o asemenea stare. Sunt adulaţi, remarcaţi, aclamaţi la scenă deschisă dacă trebuie, reuşesc în tot ce-şi propun, ce mai, pentru ei, timp de un an, Norocul cu N mare, va fi cel care va face jocurile.

Este, dacă vreţi, un soi de ruletă a destinului în care numerele norocase pot aparţine acestui semn, dar şi semnului său polar, Vărsător. De cele mai multe ori opoziţia lucrează prin complementaritate, să nu uităm aceste lucru.

Leii au făcut un progres uriaș în a se cunoaște, nu doar pe sine, ci să îi înțeleagă rapid și pe cei care trec prin situații asemănătoare. Deciziile pe care le iau sunt bune, se bizuie pe o judecată lucidă și la obiect, ceea ce transformă zilele de 19, 20 și 21 decembrie în adevărate zile de triumf.

Relaţional lucrurile sunt mai mult decât bune, schimbările de optică, decizia de a renunţa la orgoliile fără acoperire şi la încăpăţânare vor fi elemente care vor cimenta lucrurile, vor face ca traiul în doi să devină un soi de simbioză sentimental-afectivă care îi va face să se gândească ce mult timp a trecut de când nu s-au mai simţit aşa.

Zile faste: 18, 19, 21, 22 decembrie. Sunt bolnavi de romantism atunci când au ocazia să demonstreze ce pot, când vor da dovadă de gesturi menite să le exalte nu doar imaginația, ci și creativitatea, cum aminteam undeva mai sus.

Găsesc întotdeauna ceva de făcut ca să demonstreze persoanei iubite sau partenerei gesturile de care sunt capabili. Mai mult, sunt consilieri de nădejde și le dau sfaturi celor tineri care se confruntă pentru prima oară cu sentimentul de neliniște pe care îl induce uneori iubirea.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – LEU

Pentru Leoaice este momentul propice să aplice strategii educative dar, în acelaşi timp, să-şi mângâie puii fără teama că aceştia şi-o vor lua în cap. 20 şi 21 decembrie sunt zile numai bune.

Mulţi Lei vor fi plecaţi în concediu şi se vor bucura de plăcerea de a fi cu familia în locuri pe care de mult voiau să le viziteze sau într-o staţiune în care să fie departe de lumea dezlănţuită şi să sărbătorească Crăciunul.

Profesional, singurele care îi pot deranja sunt atacurile unor colegi invidioşi pe popularitatea lor, dar care nu ajung nici pe departe să le egaleze felul de a se purta cu oamenii, modul de a concepe proiecte şi strategii de acţiune sau să iniţieze relaţii de colaborare, aşa cum o fac Leii. Foarte bună a doua parte a săptămânii ca să contracareze orice atacuri.

Financiar, nu au de ce să-şi facă probleme, ba dimpotrivă, aş spune că anul acesta termină ceea ce au început de ceva vreme – o casă, amenajarea unei cabane, o carte, o lucrare care ţine de inventică.

Perspectivele sunt excelente și au șansa de a face profit de pe urma unor idei care țin de felul lor de a fi și nu de carieră, în compania oamenilor care i-au format.

Ca sănătate ar putea să se confrunte cu stări de oboseală de pe urma muncii, aşa că le sugerez cât mai multă odihnă. Vor scăpa de tensiune, de stres, de durerile de cap şi de spate.

Ultimul lucru de care au nevoie este epuizarea fizică, pentru cariera lor este un element cheie. Deci să dreneze toate tensiunile până pe 23 decembrie, prin pauze creative – sport, dans, mișcare.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top