Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Rac

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – RAC

Mă bucur că pentru aceşti nativi lucrurile se aşează aşa cum trebuie, că pot simţi şi ei că trăiesc cu adevărat, că şi pentru ei lumea are suprize şi bunătăţi, că se pot pune în valoare aşa cum numai ei ştiu.

O atmosferă deconectantă, veselă şi debordantă în care se regăesc mai mult decât ne închipuim. Au un noroc ieşit din comun dacă ne gândim că ar putea atinge înălţimi pe care niciodată nu le-au visat, dar acest noroc va trebui dublat de eforturi serioase.

Problemele personale și aspectele emoționale vor fi dominante în această lună. Lăsând deoparte ranchiuna şi micile răfuieli de alcov, nativii Rac săptămâna aceasta vor da dovadă că ştiu pentru ce trăiesc, dar ce este mai important, vor înţelege că viaţa trebuie trăită la adevărata ei valoare.

Astfel, cuplurile vor cunoaşte o altă valenţă relaţională, trecând dincolo de micile trofee ale vieţii de fiecare zi, vor şti cum să ofere oaza de plăcere celuilalt fără multe sofisticării, dăruindu-se doar pe ei.

Probabil majoritatea Racilor vor pleca în concediu şi pentru ei va fi paradisul pe pământ, deoarece vor avea ocazia să ofere partenerilor de viaţă şi copiiilor acel sentiment inefabil, de neuitat!

Se vor bucura de ce le oferă viaţa aşa cum o făceau în copilărie şi să nu mire pe nimeni dacă vor rememora nenumarate amintiri legate de aceasta, ei sunt un semn pentru care Trecutul are valoare de etalon! Cuplurile aflate la vârsta senectuţii îşi vor pune problema cui se vor da în grijă, dar sfatul meu este că atâta timp cât pot umbla şi se descurcă fără ajutorul altora, să meargă mai departe că se vor descurca.

Pentru cei care lucrează, săptămâna nu pare să fie cu obstacole, restructurările şi schimbările care au loc, deocamdată nu îi vizează pe ei, personal.

Dimpotrivă, aş spune! Dacă se iveşte, undeva pe 21 sau 23 decembrie, un post pentru care se dă concurs, să se prezinte la concurs. Unii pot alege să plece la muncă în străinătate, să nu se îngrijoreze pentru că nu vor fi probleme.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – RAC

Pot fi chemati la un interviu pe 24 decembrie, să se prezinte fără teamă. Participarea lor activă va fi în avantajul tuturor. Să încerce să vadă dincolo de aparenţa lucrurilor, deoarece aceasta le va oferi perspectiva obiectivă necesară.

În niciun caz să nu se izoleze de prieteni și de cei dragi, să nu se închidă în propriile gânduri și probleme. Dacă decid că opinia lor este mai importantă, are prioritate față de ceilalți, dacă încearcă să se depărteze de echipă, vor fi dezamăgiţi și speranțele lor se duc pe apa sâmbetei.

Financiar, trebuie să aibă puţină grijă, deoarece se intind mai mult decat le permite plapuma şi de aici problemele. Oportunitățile financiare îi urmăresc și, uneori, vor obține bani pe negândite.

Se vor putea asocia cu noi oameni sau firme, încurajaţi şi de partenerul lor de viață. Vor cheltui pentru propriul interes, dar ar trebui să îşi ajute şi partenerii de viaţă, dacă au propria afacere, să prospere.

Ficatul sau fierea continuă să le dea bătăi de cap, deci să aibă grijă să nu ajungă în spital, să se hidrateze, dar să fie atenţi şi la retenţia de apă în organism, iar dacă fac pusee de tensiune, să se odihnească, să ia lucrurile cum sunt, pentru că se va găsi o rezolvare.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top