Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – GEMENI

Pentru acești nativi atmosfera pare să se tensioneze, efectele crucii cardinale pe cale să se disipe, ating sectoare sensibil legate de aceşti nativi – creativitatea, banii, susţinătorii, aşa că vor trebui să fie cel puţin prudenţi în tot ceea ce fac săptămâna aceasta.

Dacă au nevoie de un sfat, este bine să întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua.

Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. De asemenea, atenţie la ce spun, Luna neagră are în vizor sectorul comunicării, deci una vor spune, alta se va înţelege, ca să nu spun că vor fi prinşi cu minciuna. Versatili cum sunt însă, vor şti să iasă din încurcătură, însă cumva derutaţi că tocmai lor li s-a putut întâmpla aşa ceva. Eu le spun că se întâmplă şi la case mai mari!

Chiar şi afectiv lucrurile nu par să mai stea pe roze. Restanţe sentimentale, greşeli de comunicare, superficialitatea, toate vor ieşi la iveală şi vor fi taxate dacă nu vor găsi cât mai repede modalităţi să le repare.

Nu sunt partenerii ideali prin excelenţă, dar ştiu să se facă iubiţi şi să iubească, nu trebuie decât li se ofere motivaţia şi se vor implica cu toată fiinţa.

Cu puţin efort, dacă au stabilit conexiunea, zilele de 18, 19 și 20 decembrie se vor dovedi extrem de plăcute şi romantice. Apoi, să nu uite că nicio poveste de dragoste nu rezistă fără comunicare, mai ales pe 19 şi 20 decembrie.

În familie strălucesc pe 22 și 23 decembrie și le place faptul că sunt în atenţia tuturor. Cred însă că ce li se va întâmpla săptămâna aceasta ţine de destin, iar motivul care va duce la ruperea unei relaţii sau la separare va fi legat de bani.

Fie sunt prea cheltuitori, fie mint ceva legat de nişte sume, şi de aici dezastrul. Atenţie la zilele de 22 şi 23 decembrie. Pentru cuplurile care îşi pun pirostriile acum sunt deschise toate drumurile, condiţia este să nu lase pe nimeni să le controleze mariajul, nici pe mama, nici pe scoară.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – GEMENI

Profesional stau încă foarte bine. Chiar dacă creativitatea ameninţa să dea semne de neinspiraţie, să lase intuiţia să vorbească, pentru că oricum sunt pe drumul cel bun.

Deocamdată, ceea ce au propus şi au făcut se dovedeşte a fi fiabil, aşa că pot demara şi alte proiecte pe care le au în suflet, sub rezerva să-şi dozeze atât energia, cât şi suflul, pentru a le duce la cap.

Zile excelente: 21, 22 şi 23 decembrie. Zilele de 18 şi 19 decembrie le vor fi marcate de o explozie de creativitate în echipă cu un coleg, numai bine să fie remarcaţi de şefi şi să fie invitaţi să li se alăture la o partidă de tenis sau de vânătoare.

Financiar s-a aprins beculeţul roşu pe conturi, semn că au cheltuit mai mult decât era nevoie, sau că a venit momentul restituirii unor datorii, iar plata acestora nu poate fi amânată.

Cei care lucrează în domeniul media sau în televiziune pot fi cooptaţi în proiecte de anvergură, altele decât cele cu care s-au obişnuit, ceea ce le va ridica statutul financiar unde nici nu se gândesc. În sfârşit, venirea pe lumea a unui copil le poate spori soldul bancar.

Doamnelor, atenţie la răceli, la cistite în special, iar voi domnilor, la odihnă, pentru că stresul vă poate da bătăi de cap la propriu, nu la figurat. Dacă se simt obosiţi, asta se datorează nu nopţilor pierdute, ci faptului că nu au un program de odihnă adecvat.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top