Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Taur

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – TAUR

Spuneam, cred că săptămâna trecută, că nativii Taur ar trebui să se bucure de ce au, pentru că vor veni zile mai grele. Iată că această săptămână pare să fie una din acele perioade cu ghinion.

Acesta se poate numi loc de muncă, stare de sănătate, pierderea unei persoane dragi sau chiar un partaj ori un divorţ, de pe urma cărora să nu se aleagă cu mare lucru. Taurii vor simţi că fac o trecere de la autonomie la competențele sociale, către la sfârșitul lunii.

Autoafirmarea şi independenţa vor fi înlocuite treptat de consensul colectiv, dacă vor să-şi atingă obiectivele propuse. Oricum, aş spune că vor traversa o perioadă extrem de înărcată.

Relaţional lucrurile stau bine, chiar dacă unii Tauri pot decide acum să divorţeze, alţii care sunt deja în divorţ vor afla despre ei, în ghilimele spus, lucruri despre care habar nu aveau, dar ce va fi mai dur este că vor afla lucruri pe care nici nu le bănuiau despre cei care le-au fost parteneri, fie ei băbaţi sau femei.

Sunt parteneri de încredere şi atrag prin magnetism persoanale, nu întâmplător sunt zodia pereche a Scorpionului.

Zile dure: 19 – 20 decembrie. Alţi Tauri ar putea pierde o fiinţă la care ţin foarte mult şi de aici senzaţia că pentru ei s-a sfârşit lumea. Din păcate, nu pot decât să se replieze, să-şi adune forţele şi să meargă mai departe. Zile grele: 21, 22 şi 23 decembrie.

Profesional, lucrurile par să o ia razna din cauza unui coleg mai tânăr, cert este că discuţiile vor cunoaşte o turnură agresivă care se poate lăsa cu desfacerea contractului de muncă, cu penalizare sau, în cel mai uşor caz, cu mutarea într-un alt birou sau într-un alt serviciu ori direcţie.

Sfatul meu este să nu răspundă provocărilor, să nu se lase prinşi într-o capcană ale cărei substraturi le vor înţelege sau le vor afla destul de târziu. Cert este că se vor confrunta cu oameni diabolici i-aşi numi, care nu doresc decât îndepărtarea lor de la acel loc de muncă.

Oportunitățile vor fi determinate de rezultatele obţinute. Acum, cârma propriului destin este în mâinile lor, deci să fie atenţi la deciziile pe care le iau, să nu se grăbească, ci mai de grabă prudent.

Horoscop săptămânal Minerva 17-23 decembrie 2017 – TAUR

Dacă este nevoie, să se consulte cu colegii. Va fi o lună excelentă pentru dezvoltarea de noi relații și dobândirea de noi competențe. Deci, atenţie la zilele de 20 şi 21 decembrie.

În schimb, cei care nu au un loc de muncă, este posibil ca pe 23 decembrie să găsească unul.
Nici financiar lucrurile nu stau prea strălucit, dar cum ei nu sunt cheltuitori, vor şti să drămuiască fiecare leu pentru a supravieţui şi din acest punct de vedere, nativii Taur pot fi un exemplu pentru nativii altor semne recunscuţi drept cheltuitori notorii, mă refer la Gemeni, la Lei şi la Vărsători.

Posibil să revină unele probleme de sănătate pe care le credeau rezolvate sau să afle că trebuie să se supună unor intervenţii chirurgicale. In această situaţie i-aş sfătui să ceară şi o a doua opinie medicală. Pentru ceilalţi, problemele ar putea ţine de răceli şi de deshidratare, aşa că îi sfătuiesc să consume lichide mult şi alimente cât mai uşoare.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos
BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top