Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul săptămânii 18-24 decembrie 2017. Ce trebuie să facă fiecare zodie înainte de Crăciun

Citește sfatul săptămânii 18-24 decembrie 2017 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Este săptămâna dinaintea Crăciunului, o săptămână specială pentru fiecare zodie.

Sfatul săptămânii 18-24 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

ZODIILE CARE TREBUIE SĂ SE ÎMPACE CU CEILALȚI

BERBEC – A fost un an destul de dificil din punct de vedere relațional. Nervii tăi au fost întinși la maximum de multe ori din cauza neînțelegerilor. Trebuie să faci eforturi foarte mari să te împaci cu cei din jur. Nu e bine să intri în noul an certat.

GEMENI – Și tu faci parte din nativii care trebuie să ierți acum, pe final de an. Trebuie să vezi și părțile bune la oamenii care au greșit față de tine și să înțelegi că nu totul se face intenționat.

RAC – Dacă ai avut probleme de familie, află că în această perioadă e cel mai indicat să arăți că le poți depăși.

LEU – Ai nevoie de ceva mai mult echilibru, de mai multă compasiune. Ești nevoit să faci salturi emoționale importante, să demonstrezi că ai suficientă inteligență emoțională, că nu te pierzi cu firea.

FECIOARĂ – Tu ești iertător de felul tău, însă anul acesta ai fost ceva mai rece, ai ținut serios la supărare. Trebuie să înveți să faci diferența între ce ți se spune și de ce ți se spune.

SCORPION – Regulile se schimbă, totul trece prin transformări spectaculoase. Trebuie să lași la o parte scenariile, strategiile și să te împaci cu cei din jur.

ZODIILE CARE TREBUIE SĂ FINALIZEZE PROIECTE IMPORTANTE PÂNĂ PE 24 DECEMBRIE:

TAUR – Tu ai niște proiecte în stand-by pe care dacă nu le rezolvi până la final de an, nu le vei mai termina niciodată. Ai grijă ce faci săptămâna asta.

BALANȚĂ – La tine situația sentimentală cunoaște o schimbare radicală. Apare o dragoste nouă în viața ta și asta te va motiva foarte mult și din punct de vedere profesional. De acum trebuie să tragi pentru doi.

CITESTE SI: Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

Previziuni karmice 18-24 decembrie 2017. Cum va fi Ajunul Crăciunului pentru zodii

Luna Nouă în Săgetător pe 18 decembrie. Cum sunt afectate zodiile de acest eveniment astrologic

SĂGETĂTOR – Ai parte de o săptămână plină de deadline-uri, o săptămână în care va trebui să dovedești că nu ești o fire nepăsătoare și că îți pasă de ceea ce faci din punct de vedere carieristic.

CAPRICORN – Ești tentat să vezi lucrurile cu alți ochi în perioada asta și tocmai această perspectivă te panichează. Fii în continuare tu așa cum ești și termină proiectele care așteaptă cu ardoare să fie finalizate. Vei avea succes dacă te vei concentra pe treabă.

VĂRSĂTOR – La tine situația se poate schimba din punct de vedere profesional în și mai bine, asta dacă te focusezi pe anumite elemente esențiale.

PEȘTI – Totul decurge bine săptămâna asta. E o perioadă în care tragi linie și descoperi că 2017 ți-a adus numai bucurii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top