Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei 24 decembrie 2017. 3 zodii primesc neașteptate cadouri

Citește sfatul zilei de 24 decembrie 2017 și află ce te îndeamnă astrele să faci în Ajunul Crăciunului.

Sfatul zilei de 24 decembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Este o zi specială pentru tine, o zi în care realizezi că ai oameni minunați în preajmă și că indiferent ce s-ar întâmpla, lucrurile bune vor veni mereu la tine. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR – Astăzi îți dai seama câte lucruri mai ai de învățat de la ceilalți și cât de mult ai greșit față de anumite persoane. Schimbă tactica și încearcă să abordezi lucrurile în altă manieră. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI – Petreci timp cu tine și porți conversații cu tine pentru a-ți înțelege mai bine suferințele, nedumeririle, temerile. E foarte bine că faci asta și vrei să pășești în Sărbătoarea Crăciunului cu sufletul împăcat. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC – Urgențele nu au ce căuta azi în viața ta. E Ajunul Crăciunului, așa că bucură-te din toată inima de ceea ce îți rezervă viața. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU – Simte-te în largul tău alături de musafiri, chiar dacă ai niște rețineri în anumite privințe. Până la urmă în casa ta tu ești șeful. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ – Ajunul Crăciunului îți aduce multe bucurii. Este cazul să faci eforturile de rigoare pentru a nu te lăsa afectat de anumite bârfe, acele bârfe tipice pe care le povestesc rudele la masa de Crăciun. Numărul norocos al zilei: 7.

CITESTE SI: Horoscopul evreiesc pentru anul 2018. Previziunile astrologilor din Israel

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop Minerva 2018 – Zodiile care își schimbă viața cu 180 de grade și care sunt nativii la un pas de dezastru

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Top 6 zodii care isi vor gasi marea dragoste ONLINE in 2018

BALANȚĂ – Rupe-te de trecut. Ai nevoie de acest exercițiu pentru sufletul tău, mai ales azi când toți se adună la aceeași masă. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION – Tu ești șeful tău și nimeni altcineva nu are dreptul să îți dicteze ce trebuie să faci. Lasă-i pe cei din jur să spună ce vor. Azi e despre tine. Numărul norocos al zilei: 8.

SĂGETĂTOR – Lasă lucrurile nesemnificative deoparte și bucură-te de căldura celor dragi, de vorbele lor duioase, de momentele frumoase care vă sunt date să le petreceți împreună. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN – Ce-i al tău e pus deoparte, așa că stai fără nicio grijă. Lasă-te condus de emoțiile pozitive ale acestei zile și vei vedea că nu e Dracul atât de negru pe cum pare. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR – În inima ta se dă o bătălie teribilă în prag de Crăciun. Nu știi care e cea mai potrivită alegere pentru inima ta. Ești prins între două iubiri și trebuie să te hotărăști cât mai repede. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI – Lasă garda jos măcar acum, de Crăciun. Nu te mai preocupa de detalii care nu au ce căuta în mintea ta acum, când totul pare să se așeze. De ce îți faci rău singur cu gânduri negative? Numărul norocos al zilei: 10.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top