Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 1 septembrie 2014

Stiri

Horoscop 4 septembrie 2014

Horoscop 4 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 29.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 4 septembrie 2014- Berbec
Ai un mare plan in minte, dar ceva te retine sa-i dai startul acum, de parca simti ca nu ar fi momentul cel mai potrivit. Poate e bine sa mai lasi un pic lucrurile sa se sedimenteze inainte de a le porni, pentru ca acum, sub imperiul emotiei sau al entuziasmului de la inceput, ai putea scapa ceva din vedere ce va aparea mai tarziu la lumina. Pastreaza acest tonus viu cat mai mult timp posibil, dar totusi mai asteapta cateva zile. Daca nu se va ivi nimic care sa-ti schimbe planurile de acum, vei putea sa pornesti la drum cu acelasi chef, dar cateva zile de asteptare nu strica. Iti mai trece nerabdarea care poate genera erori din prea mare graba!

Horoscop 4 septembrie 2014- Taur
Te paste un regret profund pentru felul cum s-a terminat o situatie, pentru ca ai fi putut interveni mai repede si poate ai fi salvat ceva. E o solutie de compromis, e prea tarziu sa mai schimbi ceva si e normal sa consideri acest moment drept o mare dezamagire. Nici nu ai curaj sa spui altora ce s-a intamplat, pentru ca e un punct sensibil si rusinos pe care vei incerca mult timp sa-l repari. Nu te crampona de un esec firesc, prin care au trecut si altii, ci vezi ce ai de invatat din toate acestea!

Horoscop 4 septembrie 2014- Gemeni
Nu te lasa coplesit de o situatie de moment care nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Dezamagirea trece imediat daca stai concentrat la ceea ce va veni, pentru ca perspectivele par mult mai promitatoare decat ceea ce traiesti in prezent. Nu suferi pentru micile nemultumiri de moment, ci gandeste ca totul se va rezolva curand si ca te indrepti spre ceva foarte bun. Un dram de optimism, daca ai avea, ai depasi cu succes un blocaj minor, dar pe care ai tendinta de a-l agrava din cauza atentiei prea mari la detalii negative.

Horoscop 4 septembrie 2014- Rac
Vestile care ajung azi la urechile tale suna cam sumbru, dar nu ar trebui sa le pui la suflet. Exista o lege a compensatiei care spune ca atunci cand un plan al vietii merge prost, sigur din alta directie lucrurile merg foarte bine. Asta trebuie sa gasesti tu acum, acel plan unde ai numai motive de bucurie si optimism, pentru ca te poti agata foarte bine de el pentru a depasi cu bine emotia generata de vestile proaste. Sunt esecuri minore, privite in ansamblu, care nici nu ar merita atata atentie, ca atare asa ar trebui sa le tratezi si tu: cu detasare si indiferenta, ca si cum n-ar conta.

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top