Connect with us

Revistateo.ro

Cine sunt femeile pe care le-a atacat.

Stiri

Criminala de la metrou nu se oprește nici în spatele gratiilor. A atacat alte trei femei

Magdalena Șerban, femeia suspectată de crima de la metrou, a fost dusă în această dimineața la Curtea de Apel. Pe lângă fapta gravă comisă la metrou, femeia este acum cercetată și pentru ultraj.

Potrivit antena 3, criminala de la metrou are un comportament bizar și în spatele gratiilor. Ura sa pentru femei nu are limite nici în arest. Potrivit aceleiași surse, ea a atacat femeile care o păzesc. Fără a exista vreun conflict între ele, Magdalena Șerban și-a revărsat furia asupra acestora. Asta după ce a rupt și distrus tot ce se afla în celulă. Pentru toate acestea, ea este cercetată și pentru ultraj.

Criminala de la metrou urăște femeile

Episodul petrecut în spatele gratiilor confirmă faptul că Magdalena Șerban urăște persoanele din jurul său, în special femeile.

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, ea a împins cu o forță de nestăpânit două tinere în fața metroului, în stațiile Costin Giorgian și Dristor 1.

O tânără a reușit să se salveze, alta a pierit sub roțile metroului

Dacă în primul caz, Anne Mary Costache, o fostă sportivă de performanță, a avut puterea să se răsucească și să evite o moarte ce o pândea la marginea peronului, în al doilea ca, Alina Ionela Ciucu nu a mai avut nici o șansă.

Imaginile cu fata sfârtecată de garnitură cu 50 de kilometri la oră au făcut o întreagă Românie să plângă și să se revolte. ”Astfel de personaje nu ar trebui să umble libere pe străzi”, au ”strigat” în cor, pe rețelele de socializare, zeci de mii de oameni.

Articol pe aceeași temă: Ce a scris pe Facebook femeia suspectată de crimă înainte de fapta sa. Povestea ei îți va da fiori

Povestea femeii suspectată de crima de la metrou este halucinantă. Este incredibil, totuși, cum nimeni nu a încercat să o ajute. Din postările sale de pe Facebook se observă foarte clar că ea avea mari probleme medicale.

Însă, printre rândurile sale fără sens, sunt strecurate detalii halucinante. Femeia spune că la vârsta de 5 ani a fost violată de fratele ei.

Aceste detalii vă pot afecta emoțional. În data de 17 noiembrie, femeia a scris în mai multe rânduri pe pagina sa de socializare.

Ce a scris femeia suspectată de crimă pe Facebook

„Șerban Lucian s-a însurat cu o femeie răutăciosă Ramona care s-au aliat cu mama și mi-au făcut viața imposibilă pentru că a vorbit la lume despre defectul meu la sex și mi-au distrus viața socială.”

„Șerban Lucian se purta agresiv verbal și fizic,l-a tăiat pe tata cu sabia,a fost o minciună referinţa lui la Armata Română,a furat carne când lucra la abator pentru că și vindea,se bătea cu colegi, este un bețiv.”

CITEȘTE ȘI: Cine a fost prima persoană cu care a vorbit criminala de la metrou

„La vârsta de 10 ani,m-a spus la un vecin,apoi la altul.Eu am început să lucrez și să aduc bani în casă iar el îmi cerea mereu și dacă nu îi dam mă jignea(…).”

„La vârsta de 5 ani m-a dezbrăcat fratele meu Șerban Lucian și m-a violat ,mi-a văzut malformaţia la organul meu sexual(…)”, sunt postările scrise de presupusa criminală de la metrou.

Grav este că ea are 300 de prieteni pe pagina de socializare și mulți dintre ei doar au citit și au dat „like”.

Mai mut, într-o postare de-ale sale, femeia spune că este în greva foamei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top