Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop de weekend 23-24 decembrie 2017. Ce se întâmplă cu zodiile în acest weekend.

Horoscop

Horoscop de weekend 23-24 decembrie 2017. Ce zodii vor avea parte de un Crăciun liniștit

Horoscop de weekend 23-24 decembrie 2017. Crăciunul bate la ușă, așa că să vedem ce au pregătit astrele zodiilor în Ajun!

Berbec

Sâmbătă: Dacă pornești acum o acțiune nouă, ai toate șansele s-o vezi îndeplinită în timp foarte scurt, pentru că prinzi un val favorabil care te trimite direct la scopul cel mare.

Duminică: Persoana iubită te inspiră și va iarta accesele de excentricitate. Se anunta alte drumuri în Ajunul Crăciunului și multe de făcut în această zi de duminică.

Taur

Sâmbătă: Ține închisă rațiunea, pentru că azi ești pus în fața unei situații în care nu e nevoie nici de logică, nici de raționamente, nici de luciditate, ci de cât mai multă emoție.

Duminică: Abține-te să faci excese astăzi și ai mai multă grijă cu sănătatea ta. Nu vrei să te îmbolnăvești chiar acum, în prag de Crăciun.

Gemeni

Sâmbătă: Nu te mai gândi la lucruri rele, mai ales că te afli într-un anturaj în care numai despre probleme se discută. Ignoră toate lucrurile negative pe care le auzi azi.

Duminică: Trebuie să fii atent la starea de sănătate, mai ales ca ai tendința să faci excese periculoase si te crezi mai rezistent decât ieși în realitate.

Rac

Sâmbătă: Sursa tuturor lucrurilor bune e iubirea și de acolo vin azi si cele mai…CITEȘTE CONTINUAREA PE HUFF.RO!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top