Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Scorpion

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Scorpion

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Scorpion. Practic tot ce se desfășoară în jurul lor va fi un avantaj, pornind de la circumstanțe și încheind cu deciziile dușmanilor.

Acest lucru, desigur, nu exclude posibilitatea apariției unor situații conflictuale, dar sunt reduse la minimum. Acum ar fi logic să fie cât mai activi posibil și, uneori, vor constata că este chiar profitabil să îți asumi riscuri atunci când ai doar câteva informații la dispoziție.

Când vine vorba despre muncă, riscul va fi cu adevărat minim, deși vom discuta acest lucru la capitolul respectiv. În sfera relațiilor personale, săptămâna se va dovedi extrem activă pentru ei, dar în acest moment este greu să anticipăm circumstanțele, pentru că sigur sunt dintre cele nedorite, dar să nu își facă probleme deoarece găsesc cum să iasă din orice încurcătură.

La capitolul dragoste avea parte de o serie de situații pe care le-ar putea considera fundamentale, prin complexitatea lor. Trebuie să învețe că în realitate, nu trebuie să se grăbească să tragă concluzii. Oricum lucrurile vor lucra în favoarea lor, multe vor fi neașteptate, dar îi vor surprinde într-un mod plăcut.

Totul este să nu se grăbească să împingă lucrurile spre limită până când nu vor conștientiza poziția celuilalt. În această privință, este important să separe acțiunile deliberate de asumarea de riscuri.

Ar fi logic să susținem riscurile pentru că lui astea îi plac, dar ar fi păcat să nu folosească ocazia atunci când există o confluență favorabilă a circumstanțelor. Să nu fie exagerați și să nu uite că nu sunt singurii în situații complicate sau că opiniile celeilalte persoane nu ar trebui să aibă o anumită semnificație pentru ei.

Cei care sunt singuri, mă refer la bărbaţi, ar putea să întâlni partenera visată.Lucrurile merg în direcţia dorită iar atmosfera este una cum nu au mai trăt ei de multă vreme.

Dacă este vorba despre o afacere, vor da lovitura, dacă vorbim despre terapiile alternative vor avea ocazia să strălucească, în sensul bun al cuvântului, dovedind un pragmatism şi o coerenţă tipic scopionică.

Mediul profesional va fi o provocare permanentă, dar vor putea să gestioneze situația cu puterea lor spirituală. Să acorde o atenție deosebită aspectului financiar al lucrurilor, deoarece acum o problemă cu alocarea resurselor ar putea deveni severă.

Dacă nu au propria afacere, să nu se grăbească să înceapă ceva nou sau să preia atribuții noi din proprie inițiativă, ci să îndeplinească mai întâi toate sarcinile pe care șefii lor le-au trasat, deoarece multe lucruri depind acum de asta.

Susţinută dar în acelaşi timp, şi tensionată, axa financiară, este ca şi cum pe de o parte le vin bani, iar pe de alta, aşa cum vin aşa îi dau. Posibile achiziţii pentru gospodărie, de la accesorii la decoraţiuni care de care mai ciudate de se miră chiar şi ei de unde gustul eclectic.

Cei care ştiu că au probleme cu rinichii să aibă grijă, după cum le-aș sugera să se concentreze pe felul cum arată, pe scăderea în greutate și reducerea abdomenului. Mersul regulat la sală poate rezolva această problemă. De asemenea, să nu ignore probleme aparent banale cum ar fi ciuperca piciorului sau diverse răni care se pot infecta transformându-se în adevărate boli.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top