Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Balanță

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Balanță. Traversează o perioadă controversată pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei, nu-şi recunosc reacţiile şi este normal.

Conectarea cu influxurile solare îi va face mai stabili și emoțional și din punct de vedere afectiv. Această stabilitate le va fi de mare ajutor în confruntarea cu diferitele probleme care îi privesc direct și personal.

Interesul pentru spiritualitate îi va duce în diferite locuri religioase. Pe de altă parte, interesul lor se va concentra pe serviciile sociale și activitățile caritabile. Vor lucra activ cu organizațiile care îi ajută pe cei defavorizați, cei cu dizabilități sau cei fără nicio sursă de venit, atât financiar, cât și psihlogic.

Aceste activități le vor oferi ocazia să soluționeze acțiuni din trecut care ar fi putut să creeze suferință altora. Este important să subliniem faptul că circumstanțele vor avea un rol semnificativ în viața lor, dar vor transforma chiar și cei mai nefavorabili factori externi în avantaj pentru ei sau, cel puțin, vor obține ceea ce doresc.

Pe 24 şi 25 decembrie neînţelegeri pe fond de necomunicare. Ajung la ei informaţii disparate, iar explicaţiile pe care le dau nu îi ajută deloc, dimpotriva. De asemenea, simt pe pielea lor răutatea unora care vor să îi contrazică în tot ce fac.

Situațiile în familie, prioritățile personale, problemele de sănătate și fericirea conjugală acționează simultan. Vor depune eforturi serioase pentru a aduce stabilitatea în viața lor.

Eforturile ar trebui să se concentreze asupra abordării diferitelor preocupări la momentul potrivit și nu să le ia pe toate la grămadă. Încă de la începutul săptămânii, vor putea stabili tendințele cheie pe care le vor dezvolta în anul care vine.

Pe 27 sau pe 28 decembrie Balanțele care au propria afacere să ia calcul, serios, îmbunătățirea activității. Acest lucru le va permite să își economisească în mod semnificativ resursele și să ajungă în poziții decente.

Cei care nu au una, ar trebui să se gândească la această alternativă sau cel puțin, să depună eforturi pentru a-și impune inițiativele, deoarece decembrie este momentul favorabil pentru aceasta.

Să nu le fie teamă să se împotrivească șefilor, deoarece realizările lor vor spune mai mult decât toate cuvintele la un loc. Dar să nu uite de dușmani.

Financiar nu cred că vor fi probleme, dimpotrivă, au stabilitate financiară, de multe ori banii vin pe cele mai nebănuite căi, inclusiv banii partenerului de viață și își vor continua acțiunile caritabile care, zic eu, sunt mai importante.

Nu se pune problema unor tulburări fiziologice, mai de grabă o atenţionare la ceea ce mănâncă pe acolo pe unde umblă, ştiut fiind că pielea lor va reacţiona în consecinţă.

Sănătatea poate fi stimulată prin abordarea rapidă a diferitelor probleme, cu remedii simple, naturale – o alimnetație adecvată, ceaiuri, mișcare. Exercițiile fizice sunt necesare pentru menținerea echilibrului mental. Spiritualitatea are un impact pozitiv asupra imaginii personale și a sănătății fizice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top