Connect with us

Revistateo.ro

Ce pericol ascund servetelele demachiante

Cosmetica

Ce pericol ascund servetelele demachiante

Foarte multe femei folosesc servetelele demachiante atunci cand vor sa scape de fondul de ten si de rimel si se baga la somn, insa nu stiu la ce riscuri se expun.

Specialistii in beauty le socheaza pe multe dintre doamne: servetelele demachiante nu curata eficient tenul! Ba mai mult, impuritatile se imprastie in alte zone ale fetei si creste riscul de a se dezvolta diverse alergii. Mai mult, folosind servetelele demachiante in zona ochilor duce la o imbatranire prematura a tenului. Zona ochilor poate fi foarte iritata de demachiante deoarece este cea mai sensibila zona a fetei.

CITESTE SICUM FOLOSESTI OTETUL DE MERE IN FRUMUSETE

Continutul mare de alcool al servetelelor demachiante nu este benefic pentru tenurile cu acnee sau alte eczeme. Pentru a te demachia corect, afla mai intai ce fel de ten ai si care sunt riscurile la care te expui, iar pentru asta trebuie sa consulti un dermatolog.

Unul dintre conservantii pe care ii contin servetelele demachiante, metilisotiazolinona (MI), cauzeaza iritatii si inflamatii locale. Astfel poate aparea dermatita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top