Connect with us

Revistateo.ro

Star

Cântăreața Sandra N. este gravidă!

Bucurie mare în lumea mondenă! Cântăreața Sandra N. este însărcinată, iar informația a dat-o chiar ea, în direct la televizor.

Cunoscută pentru featuring-urile sale, în special pentru piesa „Rău mă dor ochii, mă dor” pe care o interpretează cu Adi Sînă, vedeta a confirmat vestea sarcinii sale.

„Da, sunt însărcinată! Chiar de Moş Nicolae am primit vestea! E aşa micuţ, n-am rezistat să nu spun cuiva. A fost super impresionat că ne-a ieşit foarte repede. La Disney Paris s-a conceput totul! Îmi place să visez şi mi s-a demonstrat că se întâmplă”, a mărturisit Sandra la Antena Stars.

CITESTE SI: Acuzații grave la adresa lui Kate Middleton după ce a rămas iar însărcinată. Ce se va întâmpla cu copilul ei

O gravidă a vrut să filmeze prima ecografie. Medicul i-a zis că nu vrea să vadă ce are înăuntru

Claudia Patrascanu a nascut un baietel. PRIMELE INFORMAȚII DESPRE MICUȚ

CITEȘTE ÎN CONTUNUARE: Vestea anului 2017 Gabriela Cristea si Tavi se căsătoresc! Iată când revine în televiziune! „Deocamdată nu las pe nimeni să se apropie de copil”

Gabriela Cristea este una din cele mai iubite vedete de televiziune din România, iar de curând a devenit și mămică. Aceasta a povestit într-un interviu video pentru Libertatea despre cum s-a adaptat la noua viață, dar și când vrea să faca nunta cu Tavi Clonda.

“E tare frumoasă viața alături de ea! E roz! A bifat primul eveniment la 6 săptămâni. De astăzi suntem bebelușă”, a declarat proaspătul tătic pentru Libertatea.

“Cred că toate mămicile plâng de fericire în momentul în care se întâlnesc prima oară, față în față, cu bebelușii. Pentru mine a fost unic și a fost irepetabil. Sincer, aș mai face vreo 5-6 copii pentru sentimentul acela de atunci. A fost avalanșă de sentimente acolo, în sala de nașteri. Și cred că și pentru el până la urmă”, ne-a povestit Gabriela.

“Filmam, după un geam acolo! S-a simțit emoția prin toate ușile și prin toate geamurile, prin toți porii mei am simțit! Și când mă uit la înregistrarea aceea, de fiecare dată nu ai cum să nu plângi instant”, a adăugat el pentu ziarul Libertatea.

“Pe mine mă ajută soțul și pe soț îl ajut eu. Ne ajutăm reciproc! Deocamdată stăm doar noi doi cu ea, pentru că nu suntem pregătiți. Bunica (n.r. mama lui Tavi Clonda) a venit de câteva ori și mai mult m-a ajutat pe mine în gospodărie, în sensul că m-a ajutat cu curățenia, dar nu cu copilul!

Deocamdată nu se apropie nimeni de copil, decât noi! Probabil că din ianuarie voi reveni pe micul ecran, dar nu mă mai întreba lucrurile astea că mă apucă plânsul! Sunt așa, jumate, jumate!

Gabriela Cristea vrea să revină în televiziune

Îmi doresc să mă întorc evident, pentru că vreau să fiu o femeie activă și să îmi continui cariera, dar în același timp îmi este foarte greu să mă gândesc la momenul în care o să o las acasă cu tati . Și sper că doar cu el, nu cu altcineva”, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top