Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Capricorn

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – CAPRICORN

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – CAPRICORN. Foarte interesant, două aspecte aparent contradictorii în tema astrală a acestor nativi. Pentru unii dintre ei aceasta ar putea fi șansa vieții în doi.

Li se cere doar să privească ce reprezintă dragostea pentru ei la un nivel profund. Au multe de rezolvat și aceasta ar fi viața de cuplu, nevoia unui partener, un nou membru de familie.

Femeile ar trebui să fie atente acum la fertilitate, deoarece Venus în Rac se află într-o poziție armonioasă pentru majoritatea dintre ei, toată luna.

Pentru capricornii născuți în mijlocul semnului, între gradele 13 și 16, acest lucru poate fi un pic mai complicat. Li se cere să lăse iubirea să îi învăluie, să se lase duși de val, lucru cam greu pentru semnele de Pământ.

Dar și ei trebuie să își permită să simtă sentimentele și emoțiile, altfel viața ar fi searbădă pentru ei. Să se deschidă, deoarece ar putea să le aducă dragostea pe care o așteaptă de prea mult timp sau un parteneriat de o viață.

Posibil să vă simțiți ca și cum v-ați pierdut busola sau un prieten v-a părăsit tocmai acum, ori că ați ajuns la mila cui nu ați fi vrut, nu așa, nu îndrăgostit. Pe de altă parte, realizează că dragostea îi schimbă, nu mai sunt stăpâni pe ei și pe acțiunile lor.

Adevărul este că oamenii apar în viața noastră pentru a ne ajuta să ne mișcăm în direcția vieții voastre. O parte din acest lucru le va trezi și lor noile posibilități din care se deschid în calea lor. Posibil să fie în căutarea unui lucru pe care nu îl pot identifica în acest moment. Dragostea pentru ei ar putea fi un proces mai lent care trebuie dezvăluit.

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – CAPRICORN

Intuiția le bate la ușă, să nu cumva să nu îi deschidă. Noua relație ar putea să le dezvăluie sau să le arate crâmpeie de personalitate asemenea unui puzzle și să scoată la lumină dorințe adânc înrădăcinate în sufletul lor.

Se regăsesc pe sine pe 1, 2 şi 3 ianuarie, ca apoi să poată să-şi manifeste iubirea.

Profesional au şansa să demosntreze că nu întâmplător s-au băgat în afacere, sau nu întâmplător ocupă funcţia pe care o deţin. Vor face o demonstraţie de forţă intelectuală care le va atrage sprijinul unor oameni cu greutate din domeniu şi vor putea să materializeze ceea ce au de mai mult timp în minte.

Tot acum s-ar putea pune problema implementării şi dezvoltării unui program naţional, şi îi sfătuiesc să se înhame la un asemenea car, pentru că nu le va parea rău. Zile benefice – 3, 4, 5 ianuarie.

Normal că acţiunile de amploare au parte de susţinere financiară, un capitol la care ei nu stau rău chiar deloc. Ba aş spune că le mai intră în buzunare, în sfârşit, vechi datorii returnate şi care sunt menite să le aducă liniştea din această perspectivă.

Rămân în actualitate durerile de cap şi de spate, dar şi reacţiile digestive neaşteptate dacă ne gândim că ei mănâncă pe sărite şi numai ce le place, de multe ori făcând fixaţie pentru un anumit aliment.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top