Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – SĂGETĂTOR. Spuneam şi săptmâna trecută că pentru aceşti nativi lucrurile s-au degajat şi ei simt asta, mai ales la nivel profesional şi financiar, şi aş spune că şi la nivel sentimental.

Au multă lumină în suflete așa că să se aștepte la o mare transformare interioară. Să facă ce și-au propus, mai ales călătoriile la care visează, să iasă în lume și să fie ei.

Au acum ocazia să își facă un nume, să lucreze alături de prieteni și să proiecteze afacerea sau firma pe care o doresc. Să se miște rapid, conștienți de puterea pe care o au, iar puterea intuiției lor va crește de la o zi la alta.

Sa fie atenți la unele probleme cardiace. Aşa că le-aş sugera să lase lucrurile cum sunt sau să mai verifice odată şi să nu spere că vor moşteni ceva după decesul persoanei pe care vor să o ia în grijă, deoarece există un act prin care aceasta lasă totul unor nepoţi sau unei alte persoane. Deci, repet: să fie foarte atenţi în ce se bagă, chiar dacă se merge pe leit-motivul cu bunul samaritean.

Miercuri, 3 ianuarie, unii Săgetători vor lua taurul de coarne ca să spun aşa, şi vor stabili data căsătoriei. Au atâtea motive de bucurie în acest moment încât nu trebuie decât să sărbătorească.

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – SĂGETĂTOR

Sunt sprijiniți din toate direcțiile, fie că vorbim despre viața romantică, despre prietenie sau despre familie. Parteneriatele sunt imperative pentru succesul lor și au cel puțin două oportunități săptămâna aceasta pentru ca ei să le dezvolte și să se inspire pentru mai departe. Singurul care poate întâlni pe cineva la locul de muncă sau într-un cadrul social este nativul Săgetător.

Pe front profesional este o linişte şi un calm cum demult nu au mai avut. Că nici lor nu le vine să creadă. Abilitațile de lider vor fi scoase în evidență printr-un soi de test final, după o lungă perioadă de micipromovări, așa că dacă li se propune să participe la un concurs pentru o anumită funcţie, să o facă, 5 ianuarie este o zi numai bună.

Dacă se oferă un alt job, mai bine plătit şi mai sigur, să facă rocada. Dacă doresc să se specializeze şi să facă un master într-un domeniu nou, dar cu aplicabilitate în ceea ce fac, să se înscrie, că le va folosi la un moment dat.

Financiar vin nişte bani şi dacă stau să mă gândesc un pic, privind harta lor, cred că este vorba despre banii de concediu ai partenerului sau chiar ai lor. Să nu facă achiziții de valoare, dacă este posibil, sau, cel puțin să aibă răbdare până după 5 februarie!

Ca sănătate ar trebui să se concentreze asupra sănătății osoase, a maxilarului și a sănătății articulațiilor. Să se concentreze pe masaj, pe meditație, pe acupunctură și reflexologie sau presopunctură.

Mintea, corpul și spiritul trec printr-o schimbare, așa că orice sughiț să fie tratat cu atenția potrivită. Rutina și schemele de tratament ar trebui un pic variate în acest moment.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top