Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Balanță

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – BALANȚĂ. Multe dintre aceste provocări au legătură cu partea spirituală a vieții. Se vor conecta cu cei dragi într-un animit fel și la un alt nivel, fie prin încercarea unor lucruri noi, fie mutarea într-o altă localitate sau în altă țară sau, pur și simplu, plecarea la casa lor.

S-ar putea să aibă revelația propriului Drum și să se implice într-un proiect care presupune să ia viața în propriile mâini. Să aibă încredere în propria intuiție, chiar dacă ceaa ce spun nu are sens pentru ei acum. Tot ceea ce este inexplicabil acum capătă un sens pentru ei, vor trăi experiențe neobișnuite care să i aducă în contact cu alte dimeniuni.

La capitolul relaţii ar sta excelent dacă nu s-ar vorbi mereu de bani, sunt unele Balanţe care aflate la a doua sau a treia căsătorie şi cu voinţa caractersitică şi-au izolat partenerul, l-au făcut să marşeze alături de ele în diverse acţiuni sau afaceri, fără să se gândească că au nevoie totuşi de oameni lângă ele şi nu de roboţi.

Cuplurile pot experimenta calea spirituală în doi, ceea ce le va aduce satisfacții nebănuite. Vârstnicii participă la evenimentele comunității în care trăiesc și descoperă lucruri noi despre ei, dar mai ales au ocazia să aprecieze idei care par să le vină de nicăieri.

Pentru cei singuri se produce acum o conexiune profundă cu adâncimile lumii interioare, se extind granițele conștientului, realizează că iubirea este o prelungirea a ceea ce și-au dorit mereu de la viață, stabilitate și armonie.

Pot încerca sentimentul că trăiesc mai multe vieți, în paralel, vieți pe care le-au parcurs în alte existențe, dar pe care nu au știut să le trăiască. Retrăiesc și aduc în prezent relații nerezolvate sau neconsumate.

Horoscop săptămânal Minerva 31 decembrie – 6 ianuarie – BALANȚĂ

Au o mare revenire profesională, mai ales femeile. Revin în poziţie de lider încă din 3 ianuarie, pot fi lăsate şi fără obiectul muncii pe 4 sau 5 ianuarie. Este o disoluţie a lucrurilor în jurul lor, ceva de speriat, şi cred că aici concură şi faptul că nu ştiu să ceară la timp ajutor, convinse că ele ştiu totul, pot totul, controlează totul.

Ei bine, săptămâna aceasta le va demonstra exact contrariul. Să o lase mai moale, să fie atenţi şi la nevoile celui sau celei care le este alături, altfel lucrurile ameninţă să o ia razna şi Balanţele să suferă din nou şi din nou, aceeaşi suferinţă din care nu au învăţat nimic data trecută.

Este posibil să se implice în problemele comunității în care trăiesc și asta să le deschidă drum spre o carieră care să îmbine combinarea evenimentelor sociale cu experiența profesională.

Financiar nu ar trebui să le fie rău, Saturn potenţează din euforia şi energia marţiană şi banii sunt drămuiţi cu chibzuinţă! Oricum Balanţele nu sunt cheltuitoare din fire, deşi iubesc lucrurile frumoase.

Pe de altă parte, să fie atente nu cumva să le fie blocate conturile pentru o datorie pe care au uitat să o plătească. Nu este vorba despre o datorie către o terţă persoană, ci despre datoriile la stat.

Femeile să fie atente la durerile de cap pe fond nervos, iar bărbaţii să aibă grijă cum se mişcă prin casă, pentru că există un potenţial destul de ridicat de accidente casnice. Multe dintre Balanțe ar putea resimți în timpul mersului dureri acute ale articulației șoldului. Exercițiile Pilates ar putea să rezolve și asta, sau gimnastica de intensitate redusă în apă.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top